Marknadsföring på Internet
- Dra trafik till hemsidan!

En bra webbplats är bara första steget mot framgång på internet. Därför har vi gått ett steg längre och hjälper våra kunder med att göra deras webbplatser synliga för deras målgrupp genom att erbjuda kunderna enkla och kostnadseffektiva tjänster.

Internetmarknadsföring

Vilken internetmarknadsföring som fungerar bäst för ett företag är inte alldeles enkelt att veta. Det som fungerar för ett företag fungerar nödvändigtvis inte lika bra för ett annat, beroende på bransch, produkter, målgrupp, säsong mm. Givetvis kan man kombinera flera olika tjänster för att nå bästa resultat.

Kostnadseffektivt sätt att nå nya kunder

Vi har jobbat med internetmarknadsföring sedan 2004 och trenden är tydlig. Internetmarknadsföring ökar varje år och tar marknadsandelar från traditionella reklammedier så som tidningar, TV, radio och direktreklam. Det krävs insatser för att dra trafik till hemsidan så den blir ett redskap som ökar försäljningen och stärker varumärket.

Med hjälp av internetmarknadsföring nås potentiella kunder som söker efter det som du erbjuder på din hemsida. Marknadsföringen blir därför mycket kostnadseffektiv. Idag är marknadsföring och annonsering på Internet ett av de mest kostnadseffektiva metoderna för att nå nya kunder!

De kanaler vi huvudsakligen jobbar med är:

  • Sponsrade länkar
  • Adwords på Google
  • Sökmotoroptimering
  • Nyhetsbrev
  • Marknadsföring via Sociala medier

Genom att klicka vidare på vår sida kan du hitta mer information och läsa mer om de olika kanalerna vi använder för internetmarknadsföring. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss för rådgivning när det gäller marknadsföring på internet. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet inom internetmarknadsföring.