Affischer/Vepor - Visa att du finns

Affischering är förmodligen en av de äldsta reklamformerna. Det har använts för en mängd olika ändamål – politisk propaganda, populärkultur och som kommersiell budskapsbärare.

I dag fungerar affischering utmärkt för att snabbt skapa spontanköp eller ge aktuell platsbaserad information, t.ex. vid evenemang, mässor eller i en butik. Det stora formatet gör det till ett effektivt reklamverktyg. En affisch kan ses av stora folkmassor på kort tid och locka potentiella kunder till sig. Man kan dessutom använda QR-koder på en affisch för att leda intresserade till en landningssida för en kampanj på sin webbplats. Endast fantasin sätter gränserna.

Formatet behöver inte vara en klassisk affisch; budskapet kan exponeras på olika typer av underlag (papper, plast, tyg) i en mängd format (banderoller, vepor och rollups). Det beror helt på vad som är tillåtet, hur stor budgeten är och vilka behov som ska täckas.

Vi har hjälpt ett flertal kunder med affischer, rollups och vepor i olika format, för olika behov. Det kan röra sig om att fånga intresset hos mässbesökare, eller att förmedla ett kort reklambudskap utomhus. Vi har tryckerier som vi samarbetar med, men det är helt valfritt för dig som kund om du vill använda dig av dem. I många fall kan det i stället löna sig att trycka affischerna hos ett tryckeri i närheten av den plats där affischeringen ska ske.

Som helhetsleverantör kan Argonova Systems i Borås hjälpa er att ha en enhetlig och konsekvent kommunikation – där alla era trycksaker och digitala medier samverkar på ett effektivt sätt.

Ska ni ställa ut på en mässa, sätta upp en stor skylt utanför företaget eller affischera i butiker? Kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa er.