Argonova – Nu tar vi nästa steg framåt

Som vi berättat, breddade vi 2017 vår verksamhet genom att Joakim Bremholt klev in som majoritetsägare i reklambyrån André med Vänner i Varberg och nu före sommaren 2018 kom hela Teamwork reklambyrå i Borås över till oss på Argonova Systems.

Samlade krafter till nytta för våra kunder

Min ambition som VD och ägare är att vi ska utvecklas till nytta för våra kunder. Redan från starten för snart 15 år sedan har vi haft en uttalad målsättning att bredda våra tjänster succesivt.

Med det vi nu åstadkommit känner jag att de olika delarna från vart håll så bidrar på ett värdefullt sätt så vi kan lösa våra kunders behov på ett bättre sätt. Totalt är vi nu cirka 20 personer i de tre verksamheterna och har över 300 års samlad erfarenhet av marknadsföring och webbproduktion:

Argonova Systems har alltid varit stark på systemutveckling och det i kombination med bra resurser på grafisk formgivning har gjort oss till ett naturligt val för mindre och medelstora företag. Ända sedan 2003 har vi också erbjudit webbstrategi med tjänster som sökmotoroptimering och sponsrade länkar på Google.

André med Vänner kan kommunikation & copy och hur man når ut till sin målgrupp på ett smart sätt. Webbutveckling i .Net är också en styrka då Argonova Systems enbart arbetar i PHP och open Source. André med Vänner har flera större kunder och spännande varumärken i sin portfölj.

Teamwork reklambyrå är en klassisk reklambyrå grundad 1984. Det gör att man har ett starkt namn och genom åren har man som regel jobbat mot lite större företag. Det man tar med in i nya gruppen är främst förmågan att jobba med mer krävande varumärkestrategier, större kampanjer och affärsutveckling. Erfarenhet av foto & filmprojekt samt webbprojekt i Joomla är också ett mervärde.

Mål framåt och resan dit!

Under en period har vi arbetet med samordning så vi på bästa sätt kan jobba ihop och dra nytta av varandras kompetenser. Nu har vi hunnit känna på varandra och har också börjat genomföra projekt över gränserna och erfarenheten av det är mycket god.

Största nyttan för våra kunder är helt klart att vi enkelt kan sätta ihop ett team med rätt kompetenser som direkt kan stödja våra kunder på ett bättre sätt. Det innebär också att vi framåt kan ta större mer komplexa uppdrag där du som kund med rätta kan förvänta dig än mer i leveransen.

Jag känner en trygghet i ett härligt gäng och vill säga att med alla nya kompetenser är vårt erbjudande starkare än någonsin. Givetvis är vi inte främmande för att ytterligare komplettera med mer spetskompetens så vi framåt kan utvecklas till en helhetsleverantör för våra kunder.

Vad innebär det för dig just nu!

Ny eller befintlig kund, ta en kontakt så lyssnar vi på era behov och berättar också gärna hur vi kan hjälpa er framåt i arbetet att nå ut till nya kunder och en utveckling av er verksamhet. 

Vi är övertygade att det lönar sig att jobba med oss på Argonova Systems!

Joakim Bremholt,
Vd & Ägare

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev