Här används cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Argonovas webb. Läs mer om Cookies & Integritet.

Webbdesign & webbstrategi, Webbyrå i Borås – kunder i hela landet

  • Publiceringsverktyg som tillgodoser dina behov

Välj en leverantör som låter dig växa med din verksamhet

En av de viktigaste sakerna att tänka på när du ska köpa ett publiceringsverktyg är om det tillgodoser dina behov på rätt sätt. Med behov menar vi inte bara dina behov i dagsläget, utan även de behov du kan komma att få. Det bästa CMS:et är det som tillgodoser dina behov samtidigt som det lämnar utrymme att växa i. 

Tre argument!

  • Argonova Systems är inte bara en reklambyrå som också gör hemsidor! Vårt ursprung är systemutveckling, därför kan vi bygga komplexa system att växa i. Att vi funnits på marknaden och jobbat med webbstrategi sedan 2004 ger trygghet och kontinuitet.

  • Vår styrka är att vi bygger driftssäkra, stabila och robusta webbsystem. För system som är konstruerade för ett specifikt syfte blir det givetvis en svårighet att få optimal funktion när man ska bygga om systemen att klara andra uppgifter, tex är ju inte Wordpress urspungligt gjort för e-handel. Om dessa system utsätts för större anpassningar får man också ofta problem med uppdateringar. Uppdateringar som måste göras då säkerheten inte är lika stark för dessa lösningar.

  • Vårt publiceringsverktyg är skalbart. Systemet är uppbyggt av moduler vilket gör att det kan anpassas till nästan vilka behov som helst, Det innebär att du som kund endast betalar för det du verkligen har behov av och kan utöka funktioner på sajten längre fram om du behöver. Det som skiljer oss från konkurrenterna är vår förmåga att skapa skräddarsydda lösningar till ett konkurrenskraftigt pris!

Ta en kontakt så kan vi ge fler starka argument!

 

Nyfiken? Eller har du frågor på vårt erbjudande?

Ring oss på 033 - 20 75 00. Eller fyll i och sänd formuläret så kontaktar vi dig!

Integritetspolicy