Argonova - Nu tar vi nästa steg framåt

Argonova - Nu tar vi nästa steg framåt

31 augusti 2018

Som vi berättat, breddade vi 2017 vår verksamhet genom att Joakim Bremholt klev in som majoritetsägare i reklambyrån André med Vänner i Varberg och nu före sommaren 2018 kom hela Teamwork reklambyrå i Borås över till oss på Argonova Systems.

Samlade krafter till nytta för våra kunder

Min ambition som VD och ägare är att vi ska utvecklas till nytta för våra kunder. Redan från starten för snart 15 år sedan har vi haft en uttalad målsättning att bredda våra tjänster succesivt.

Med det vi nu åstadkommit känner jag att de olika delarna från vart håll så bidrar på ett värdefullt sätt så vi kan lösa våra kunders behov på ett bättre sätt. Totalt är vi nu cirka 20 personer i de tre verksamheterna och har över 300 års samlad erfarenhet av marknadsföring och webbproduktion:

Argonova Systems har alltid varit stark på systemutveckling och det i kombination med bra resurser på grafisk formgivning har gjort oss till ett naturligt val för mindre och medelstora företag. Ända sedan 2003 har vi också erbjudit webbstrategi med tjänster som sökmotoroptimering och sponsrade länkar på Google.

André med Vänner kan kommunikation & copy och hur man når ut till sin målgrupp på ett smart sätt. Webbutveckling i .Net är också en styrka då Argonova Systems enbart arbetar i PHP och open Source. André med Vänner har flera större kunder och spännande varumärken i sin portfölj.

Teamwork reklambyrå är en klassisk reklambyrå grundad 1984. Det gör att man har ett starkt namn och genom åren har man som regel jobbat mot lite större företag. Det man tar med in i nya gruppen är främst förmågan att jobba med mer krävande varumärkestrategier, större kampanjer och affärsutveckling. Erfarenhet av foto & filmprojekt samt webbprojekt i Joomla är också ett mervärde.

 Argonova - André med Vänner - Teamwork reklambyrå

Mål framåt och resan dit!

Under en period har vi arbetet med samordning så vi på bästa sätt kan jobba ihop och dra nytta av varandras kompetenser. Nu har vi hunnit känna på varandra och har också börjat genomföra projekt över gränserna och erfarenheten av det är mycket god.

Största nyttan för våra kunder är helt klart att vi enkelt kan sätta ihop ett team med rätt kompetenser som direkt kan stödja våra kunder på ett bättre sätt. Det innebär också att vi framåt kan ta större mer komplexa uppdrag där du som kund med rätta kan förvänta dig än mer i leveransen.

Jag känner en trygghet i ett härligt gäng och vill säga att med alla nya kompetenser är vårt erbjudande starkare än någonsin. Givetvis är vi inte främmande för att ytterligare komplettera med mer spetskompetens så vi framåt kan utvecklas till en helhetsleverantör för våra kunder.

Vad innebär det för dig just nu! 

Ny eller befintlig kund, ta en kontakt så lyssnar vi på era behov och berättar också gärna hur vi kan hjälpa er framåt i arbetet att nå ut till nya kunder och en utveckling av er verksamhet. 

Vi är övertygade att det lönar sig att jobba med oss på Argonova Systems!

Joakim Bremholt
Joakim Bremholt,
Vd & Ägare

Taggar: Argonova
Publicerat: 31 augusti 2018

Liknande blogginlägg

 • Webben viktig för nyföretagare!

  Som webbyrå möter vi en hel del nyföretagare som håller på att starta eget företag. Ofta är man tidigt ute och vill höra om priser, en del har hittat vårt erbjudande till nyföretagare där vi har två paket i olika storlekar innehållande Logotyp + Grafisk profil + Trycksaker + [...]

 • Vilket CMS ska man välja?

  En vanlig kundfråga för oss som webbyrå är vilket publiceringsverktyg (CMS) man ska välja? Svaret är dock inte så enkelt att ge. Vi jobbar med ett publiceringsverktyg för våra kunder på hemsida och e-handel och det kan vi varmt rekommendera för det är användarvänligt [...]

 • Låt oss guida dig!

  Under sommaren har vi uppdaterat och snyggat till våra populära guider – hemsidesguiden, logotypguiden samt e-handelsguiden. Vi har även kompletterat med två nya guider, en för dig som vill veta mer om SEO (sökmotoroptimering) och en för dig som behöver råd vid val av betallösning i din [...]

 • Hur köpa mobil e-handel med rätt funktioner?

  Just nu är det en tydlig trend där många satsar på mobil e-handel med responsiv webbdesign, men hur tar man beslut om lämplig leverantör? I det här inlägget ger vi några synpunkter från vår horisont. Olika webbyråer har olika affärsidé när det gäller e-handel. [...]

 • Webbtrender 2016 – 5 tips som hjälper dig ligga i framkant!

  Inför ett nytt år är det alltid spännande att fundera över vilka trender som kommer dominera och påverka. Baserat på vad vi märker bland våra egna kunder och när vi tar en titt både i Sverige och USA så har vi här satt ihop en lista på webbtrender som vi menar har [...]

 • Webbtrender 2017 - Fem trender som hjälper dig lyckas på nätet!

  På Argonova har vi skrivit blogginlägg varje årsskifte sedan 2010 och vi märker hur vissa trender fortsätter vara riktigt heta år efter år samtidigt som nya fenomen fortsätter bryta mark. Den viktigaste faktorn kanske ändå är att det som varit trender för några få [...]

Bli kontaktad

Integritetspolicy