Har du startat ett eget företag?
Då är du säkert angelägen om att komma igång så fort som möjligt att hitta kunder och få ut din affärsidé på marknaden.

Som nybliven företagare har man en rad saker som måste göras innan man kan ta kontakt med sin första kund. Utan att gå närmare in på allt det där, kan vi underlätta för dig när det gäller en av de viktigaste delarna:

Marknadsföringen

Att nå ut till kunderna har aldrig varit enklare och svårare än nu.
Enklare; i princip alla kunder nås via nätet, numera.
Svårare; hur gör man för att få tag på dem i konkurrensen med andra företag?

För att hitta kunder måste man synas på flera sätt och i vanliga fall kostar det ofta en rejäl slant att göra det. Men vi har satt ihop ett oslagbart erbjudande för dig som ska, eller har, startat ett eget företag. Vi kallar vårt erbjudande helt enkelt för Starta-eget-paketet

Starta-eget-paketet

Paketet innehåller framtagning av:

  • En unik logotyp som förmedlar ditt budskap, med nöjd-kund-garanti.
  • En grafisk profil som med logotypens färger och typsnitt ytterligare stärker bilden av ditt företag. Tryck av 250 visitkort ingår.
  • En hemsida, med eller utan e-handel, där dina kunder finner information om företagets varor och tjänster.

Med andra ord:
Paketet innehåller allt som du behöver för att snabbt komma igång med marknadsföringen till ett mycket förmånligt pris!
Priser och rabatter hittar du här: Läs mer om vårt Starta Eget erbjudande!

Vad säger våra kunder?

 

Joacim Hultin startade Leaping Advice som arbetar med kreativ rådgivning till små och medelstora bolag inom operativ och strategisk utveckling.

Han säger: ”Jag sökte med ljus och lykta efter någon som kunde erbjuda en proffsig hemsida och en snygg logotyp, vilket visade sig inte vara så lätt. De flesta webbyråer kunde bara erbjuda hemsida och inte logotyp, de var heller inte särskilt intresserade av oss småföretagare. Men så hittade jag Argonova Systems, en kombinerad webb- och reklambyrå, som erbjöd ett Starta-eget paket. Det passade mig perfekt och jag är otroligt nöjd över resultatet och samarbetet!”
Hur Leaping Advice kan hjälpa ert företag att utvecklas, kan ni läsa mer om på www.leapingadvice.se

 

Kim har byggt upp en ny affärsidé kring kvalitetsklockor och kom till oss för att få hjälp med Logotyp och varumärket Denzel of Sweden. Vi stod för design och formgivning och resultatet blev mycket uppskattat. Efter en tid återkom Kim för att starta upp e-handel och framtagning av webbstrategi. Kim beskriver det som att: ”Jag blev mycket nöjd med logotypen och varumärkesarbetet, redan från början såg jag möjligheten till ett utvidgat samarbete i min satsning. Och resultatet blev ju så mycket bättre när Argonova Systems kunnat funka som helhetsleverantör när det gäller marknadsföring och webbsystem. De har tagit fram en e-handelslösning och stöder med Sökmotoroptimering och Adwords.”
Du hittar de populära klockorna på www.denzelofsweden.se

Argonova Systems, en webb - och reklambyrå att växa med 

Många av våra kunder uppskattar också att vi hjälper med digital strategi t.e.x att ta fram en webbstrategi som inkluderar sökmotoroptimering och hur man lyckas på webben. Vi bygger webbsystem att växa i, även för dig som börjar i liten skala.

Frågor om detta? Fyll i formuläret här nedan, så kontaktar vi dig!