Skapa Logotyp till fast pris med unik design

Vi skapar skräddarsydda logotyper - och får nöjda kunder. Logotypdesign sedan 2004.

Med logotypen har man möjlighet att på ett kort ögonblick berätta vem man är och vad man gör. Målet är givetvis att kommunicera sitt varumärkes positiva egenskaper på ett effektivt, tydligt och professionellt sätt. Genom att exponera logotypen på trycksaker, webbsidan, i tv-reklam eller på profilprodukter stärks varumärket i betraktarens minne. Att redan från början ta fram en logga när man startar företag är grunden för en bra marknadsföring, man behöver helt enkelt en företagslogotyp som man blir känd för!

En logotyp (engelska logotype) är en symbol eller grafisk bild för ett företag eller produkt. Ofta förkortas det till logo eller logga och består av företagsnamnet i en unik stil och färg - ensamt eller tillsammans med en symbol.

Unik logotypdesign till fast pris

Vi på Argonova Systems i Borås hjälper företag att ta fram en unik logotyp som passar deras verksamhet. Vår erfarenhet och kompetens inom design och kommunikation gör att du som kund kan känna dig trygg i ditt köp av logotyp. Genom att arbeta med fast prissättning blir kostnaden ingen överraskning utan beställarna vet vad logotypen kommer kosta redan i förväg. 

Arbetet att skapa den grafiska logotypen är nära knutet till branding, dvs arbetet att bygga ett varumärke och knyta värden till namnet och det företaget står för. Detta är viktiga delar vi behöver få förståelse för så vi kan göra ett bra jobb och bidra till det varumärke ni vill skapa.

Skapa Logotyp med Nöjd kund garanti!

Vi har alltid en personlig kontakt med våra beställare innan vi börjar arbetet att skapa logotyp. Det ger tillfälle att bolla idéer, tankar och ge feedback vilket nästan alltid resulterar i en tillfredsställande logotyp. Vi har hittills bara stött på någon enstaka kund som vi inte lyckats göra helt nöjd. Därför vågar vi lämna nöjd-kund-garanti på våra logotyparbeten.

Nöjd-kund-garanti innebär att om vi inte lyckas tillgodose kundens önskemål får denne självklart gå till någon annan leverantör och behöver då inte heller betala något. Kunden får då givetvis inte lämna ifrån sig de idéer och förslag som vi har kommit med, eftersom det är vi som äger rättigheterna till dem.

Vi har tillämpat nöjd kund garanti på logotypdesign sedan 2004 så vi vet att vårt koncept fungerar bra och verkligen ger nöjda kunder!

Omdesign av logotyp, rebranding

Vi hjälper även företag med omdesign av en befintlig logotyp. En logga kan kännas förlegad eller fungerar inte längre. Med utgångspunkt från originalet förbättrar vi logotypen så den passar ditt företag även i framtiden.

Ofta beror detta på att verksamheten har utvecklats vidare och man behöver en rebranding dvs säkerställa så de värden företaget nu står för finns representerade i logotypen.

Vektorisering av logotyp (eps-format)

Ganska ofta får vi förfrågningar av företag som haft en logotyp i flera år men man har den inte vektoriserad och därför är den svår att använda i olika reklamsammanhang och i tryck. Vi hjälper er gärna att ta fram en version som går att använda i alla tänkbara sammanhang och storlekar.  

Eller så har man själv designat sin logotyp men behöver få till det sista så den blir professionell och vektorisera den i eps-format. Maila gärna över den skiss / designidé du har för din logo så kan vi ge pris på att färdigställa och vektorisera logotypen.