Logotyper med nöjda ägare
- Vill du bli lika nöjd som dessa företag?

"Jag har anlitat Argonova för att ta fram grafisk profil såsom logotype, hemsida, visitkort och brevmallar m.m. till mitt företag.

Hela framtagandet av logotypen har präglats av proffsigt bemötande, snabba svar och hela tiden fokus på att tillgodose kundens önskemål. Jag har höga krav och de har utan tvekan både tillgodosett och överträffat mina förväntningar vilket gör att jag därför varmt kan rekommendera Argonova."

Carl Magnusson, mPowerment Scandinavia AB

Vår garanti:

Du betalar och behåller din logotyp endast om du är nöjd. Vi har den åsikten att du endast ska behöva betala när du är helt nöjd. Detta fungerar för oss genom att kunden alltid ger en bra feedback på vilka detaljer, tankar och känslor som tilltalar med en viss logotyp och även motsatsen, det vill säga, vad som inte tilltalar. På så vis går det att komma fram till något som du blir riktigt nöjd med.

Om vi skulle hamna i den situationen att det verkar helt hopplöst att tillgodose kundens önskemål så får du självklart gå till någon annan istället och behöver då inte heller betala något. Du får dock inte lämna ifrån dig de idéer och förslag som vi har kommit med, eftersom det är vi som äger rättigheterna till dem.  

Skapande av logotyper - Så jobbar vi!

Hur skapas din logotyp? Efter beställning får du en kontaktperson som ansvarar för att information och kommunikation resulterar i en tillfredsställande professionell logotyp. I enkla drag jobbar vi enligt nedan flöde.

1. Vi börjar med ett samtal för att bilda oss en uppfattning om ditt företag eller din produkt – ditt varumärke. Du får ett mejl som underlag där du kan svara på ett antal frågor gällande din verksamhet, känsla som ska förmedlas, målgrupp m.m.

2. I detta läge kör vi en enkel workshop med dig där vi går igenom de underlag vi har och gör justeringar och förtydliganden i dessa och därefter kan vi påbörja den kreativa fasen i logotyparbetet.

3. Du får förslag där vi också beskriver tankegångarna bakom det vi skapat. Du får tid att funderar på förslaget och testa det på personer i din omgivning.

4. Därefter återkommer du med feedback eller ett godkännande. Arbetet blir en process där du jobbar ihop med vår designer för att skapa er logotyp.

5. Slutligt när du är nöjd tar vi fram logotypen i de format du behöver bla i vektoriserat EPS-format.

Du är också välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi jobbar med grafisk formgivning, logotyper och grafiska profiler.