Personliga visitkort med professionell design

Visitkort används för att förmedla kontaktinformation, men det bör också uttrycka vad ditt företag gör och vad ni står för.

I vårt digitala samhälle är visitkortet ofta den enda trycksak man lämnar över och då är det viktigt att visitkortet sticker ut ur mängden och lämnar ett bestående intryck. På internet finns massvis av sidor där man kan beställa visitkort men de är sällan de sticker ut ur mängden

Var noga med ditt varumärke!

Argonova hjälper dig att göra dina visitkort till en del av din marknadsföring. Tillsammans med er tar vi reda på vad ni vill förmedla och hur ni vill använda era visitkort för att skapa en design som sticker ut ur mängden. Vår designer skräddarsyr en design som är unik för er. Visitkortet kan ha en enkel utformning eller en mer iögonfallande – det är bra fantasin som sätter gränser.

Ett väl designat visitkort ger ett bestående och professionellt intryck av dig och din verksamhet. Se till att alltid ha några visitkort med dig som du kan lämna över när du möter nya människor och knyter intressanta kontakter.