Betallösning / Kortbetalning för e-handel!

Betallösningen är en av de viktigaste punkterna för att kunderna ska känna förtroende och våga genomföra ett köp på webben. Det finns många aktörer som erbjuder enkla och säkra lösningar för att ta betalt på nätet. Vad man ska välja beror till stor del på de behov man har i dagsläget och de behov man förväntas få i framtiden.

Olika kunder föredrar olika betalmetoder. Vill man inte riskera att tappa kunder är det viktigt att erbjuda flera olika betalningssätt. I vår plattform finns stöd för en mängd olika betaltjänster tex Dibs, Payson, Klarna osv.

 

Kortbetalning

Kortbetalning är ett av de vanligaste sätten att ta betalt av sina kunder på webben. Förtroendet för kortbetalning har ökat, framförallt i yngre målgrupper. För kortbetalning är det viktigt att man accepterar flera olika sorters kort så som Visa och Mastercard.

Fakturabetalning

Vissa kunder känner större trygghet om varan levereras innan de betalar. Då är fakturabetalning ett lockande alternativ. Flera av de ledande betalningsaktörerna erbjuder köp av fakturor vilket innebär att ni inte behöver ta risken och oroa er för bedrägerier.

Välj den / de betallösningar ni behöver!

Vi har flera artiklar där du kan hitta bra information om olika betallösningar. Ta en kontakt så hjälper vi er hitta den / de lösningar som funkar bäst för er verksamhet och era kunder!