Betallösningar - våra samarbetspartners

Här nedan presenteras de aktörer som vi samarbetar med när det gäller betallösningar. De behov ni har kan lätt jämföras med vad som erbjuds i tabellen. Givetvis kan man välja flera aktörer för olika typer av betalningar, men fördelarna med en aktör är att det oftast blir billigare och man får alla betalningar i samma system.

Tabellen visar endast vilka olika typer av betalningar som är möjliga hos de olika aktörerna. Pris är beroende på vilka lösningar man väljer och hur stor omsättning man har. Generellt så får man ett billigare transaktionspris mot en högre fast månadskostnad.

 

 
Kort
Faktura
Fakt.köp
Dir.betalning
Konto
Mobil

DIBS

DIBS är en av Nordens största leverantör av betalningslösningar för handel på Internet och har varit med sedan e-handel startade.
Besök DIBS hemsida

 

X

 

X
 

 

X

 

 

X

Payer

Payer erbjuder kort- och direktbank betalning samt fakturalösningar med eller utan factoring.
Besök Payers hemsida

 

X

 

X

 

X

 

X

   

Nets

Nets erbjuder effektiva och säkra betalningar i butiker, för persontrafik, i restauranger, och på Internet. Betalning sker med kort eller mobiltelefon – på webben, i kortterminaler eller automater.
Besök Nets hemsida

 

X

 

X

 

 

 

X

 

X

 

X

Samport

Samport har idag över 3000 kunder som använder deras tjänster, både inom fysisk handel och e-handel. För närvarande erbjuder över 10 inlösande banker i Norden Samport som PSP leverantör.
Besök Samports hemsida

 

X

         

Klarna

Klarna är en av de största inom fakturaköp. Idag har de över 12000 anslutna butiker och säger att de "godkänner flest köp".
Besök Klarnas hemsida

 

X

 

X

 

X

 

 

X

 

X

Payson

Payson är ett av Sveriges ledande företag när det gäller säkra internetbetalningar samt kortbetalningar och är en populär betallösning för e-handeln.
Besök Paysons hemsida

 

 

X

 

 

X
   

 

X