Här används cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Argonovas webb. Läs mer om Cookies & Integritet.

Webbdesign & webbstrategi, Webbyrå i Borås – kunder i hela landet

Nätbutiker i drift - några exempel

Nedan listar vi några nätbutiker som utgör referenser på vår webbdesign och programmering. Vi jobbar främst med skräddarsydd webdesign för våra nätbutiker. För de e-handelslösningar vi producerat på senare tid ingår ofta mobilanpassning / responsiv design.

 

 

InOne

RESPONSIV E-HANDEL

InOne säljer bekväma och mysiga jumpsuits på nätet och kunderna finns i ett flertal länder. E-handeln är användarvänlig och lätt att handla i oavsett om man besöker sidan via dator, surfplatta eller mobil. Webshopen har bland annat orderkoppling till Unifaun, specialanpassad produktmodul, rabattkodshantering och steg-för-steg-process för byten och reklamationer.

Besök inonestore.se


 

 

Denzel of Sweden

E-HANDEL

E-handel med främst natobandsklockor bland produkterna. Sidan är responsiv och bygger på en av våra mallar. Våra mallar gör det möjligt att erbjuda e-handel till företag som vill ha en snygg och funktionell e-handelslösning till ett förmånligt pris. Mallarna anpassas med logotyp, färger, typsnitt och bilder för att skapa ett unikt utseende.

Besök Denzel of Sweden

 


 

Bålsta Auktionshall

E-HANDEL

Auktionssajt som främst inriktar sig på antikviteter, design, konst, bohag och smycken, men även har specialauktioner med t.ex. cyklar och vitvaror. Vi anpassade en e-handel för att kunna hantera auktionsförfarandet och mycket energi har lagts på att besökarna ska kunna ha kontroll och överblick på de objekt de är intresserade av. Vi gjorde även stödfunktioner för att hantera arbetet som blir efter att ett objekt är sålt - både för säljare och köpare.

Besök Bålsta Auktionshall


  

Grön skönhet refersens

Grön skönhet

E-handel med ekologiskt hudvårdsprodukter producerad av vårt Varbergskontor där vi hjälper tex med sökmotoroptimering.
Välkända märken som Maria Åkerberg tillsammans med nya märken på den svenska marknaden som ligger i tiden. 

Besök Maria Åkerberg hos Grön skönhet

Nyfiken? Eller har du frågor på vårt erbjudande?

Ring oss på 033 - 20 75 00. Eller fyll i och sänd formuläret så kontaktar vi dig!

Integritetspolicy