Här används cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Argonovas webb. Läs mer om Cookies & Integritet.

Webbdesign & webbstrategi, Webbyrå i Borås – kunder i hela landet

  • Webbshop med skräddarsydd design

Webbshop / webbutik med skräddarsydd webbdesign

Besökaren kommer för första gången till din webbshop... Vad avgör om dina besökare handlar?
Hur gör du själv när du besöker en webbutik första gången?

Den stora majoriteten fattar sitt beslut efter vad de ser - och om det de ser inte verkar professionellt och förtroendeingivande - vilket beslut fattar de då? En blick på 2 sekunder och din webbutik blir prisad eller sågad.

Se till att DIN webbutik blir prisad!

Se till att du gör din webbutik säljande genom just en professionell webbdesign. Vi hjälper dig gärna med den detaljen eftersom vi har mångårig erfarenhet inom området, spännvidden i de olika stilarna hos olika webbplatser vi gjort kan du bl.a. se bland våra exempel på hemsidor. Där ser du dock bara ett litet axplock av allt vi har gjort.

Något vi är riktigt duktiga på är att förena skräddarsydd webbdesign med användarvänlighet. Särskilt när det gäller e-handel är det en utmaning. Man vill ju ha en webbdesign som fångar uppmärksamhet och förmedlar något unikt, samtidigt bör man inte vara alltför nydanande, i så fall kommer inte besökarna att fatta hur de ska göra och det skapar osäkerhet. Argonova Systems strävar ständigt efter lösningar med form och funktion i fullständig samverkan.

Webbshop för läsplatta och mobil / smartphone?

Trenden är tydlig, många som driver e-handel har mer än 50% av besökarna från mobila enheter. Om inte din webbutik är anpassad för den skärm besökaren har är risken mycket stor att det är en förlorad kund. Våra webbutiker är därför mobilanpassade genom responsive design.  Det innebär att webbdesignen anpassas automatiskt till den skärmstorlek besökaren använder.

Kontakta oss för att få fler exempel och höra hur vi jobbar med webbshop för läsplatta / mobil. Fyll i namn och telefon högst upp till höger på sidan så hör vi av oss så snart vi kan!

 

Nyfiken? Eller har du frågor på vårt erbjudande?

Ring oss på 033 - 20 75 00. Eller fyll i och sänd formuläret så kontaktar vi dig!

Integritetspolicy