Här används cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Argonovas webb. Läs mer om Cookies & Integritet.

Webbdesign & webbstrategi, Webbyrå i Borås – kunder i hela landet

  • Starta e-handel!

Starta e-handel / webshop

Med över 10 års erfarenhet av framgångsrik e-handel kan vi erbjuda dig:

Framgångsrik e-handel kräver ansträngning!

En del verkar tro att det räcker med 5 minuter och några klick i ett webbverktyg så kan man lyckas med e-handel - VI TROR INTE ATT DET RÄCKER! Vi menar att det kräver ansträngning, noggrannhet och tålamod för att lyckas med e-handel

För att en webshop skall bli framgångsrik måste man ha kunderna i fokus. Trovärdighet, enkelhet och trygghet är grundstenarna för att lyckas. På nätet där konkurrenterna bara finns ett klick bort är det viktigt att sticka ut från mängden och erbjuda något unikt som inte konkurrenterna har. För själva webshopen handlar det till stor del om att skapa en bra kundupplevelse i form av en enkel och trygg köpprocess. Likaså är det viktigt att webbshopen är enkel att hantera med effektiv och smidig administration.

Argonova har stor erfarenhet och kunskap om vad som krävs och hur man bygger en framgångsrik e-handel. Genom åren har vi hjälpt många av våra kunder att nå framgång på nätet, från enkla nystartade e-handlar till större komplexa system.

Besök inOnestore.se

Ofta hjälper vi också våra kunder att forma en digital strategi där tex sökordsmarknadsföring ingår. 

Skräddarsydd design och anpassade funktioner

Professionell design är en viktig del i att skapa förtroende hos kunderna. Med hjälp av de produkter du jobbar med och din målgrupp ger vi förslag på hur din e-handel ska vara utformad så ni kan skapa ett unikt utseende och särskilja er från konkurrenterna. Till stöd för er verksamhet bygger vi en e-handelslösning med de funktioner som era kunder efterfrågar.

Ett webbsystem att växa i

Vår e-handelsplattform passar dig som ska börja med e-handel och systemet är förberett så du kan växa och vidareutveckla med de funktioner dina kunder efterfrågar. Därför är det många kunder som byter upp sig till vår webshop.

Slå en signal så hjälper vi dig!

Vi levererar enkla e-handelslösningar såväl som mer komplexa lösningar för större verksamheter. Läs gärna mer om vårt erbjudande, eller slå en signal så kan vi prata igenom hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

 

Frågor?

Ring oss! 033 - 20 75 00 eller fyll i formuläret och skicka, så kontaktar vi dig.

Integritetspolicy

Börja med e-handel? Låt oss visa möjligheterna!

Lämna dina uppgifter så ringer vi för fri genomgång av dina behov och ger offert med fast pris.

Integritetspolicy