Guide Sociala medier – Lyckas med din Webbstrategi

Nu har vi tagit fram tre guider som hjälper dig förstå, komma igång och lyckas med marknadsföring på Sociala medier. Målgruppen för dessa guider är mindre verksamheter med begränsade resurser som vill komma igång och få sin satsning att lyfta. Målet är att hålla det enkelt och lätt att förstå.

Som du ser på ämnena börjar vi från början och bygger på med ytterligare tips o trix så du lyckas t.ex på Facebook och Instagram som för de flesta är de viktigaste plattformarna att hålla koll på. De plattformar vi behandlar i vår guide är Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, Snapchat och Linkedin.

Del 1. Hur man lämnar startblocken och kommer igång!
Innehåll: En kort introduktion till Sociala medier, listar de vanligaste plattformarna och hjälper dig komma igång med en enkel steg-för-steg guide.

Del 2. Hur du får upp farten, med både tips o trix
Innehåll: Förslag hur du kan forma en plan eller digital strategi för sociala medier och hur du får upp farten, t.ex med tävlingar och annonsering.

Del 3. B2B - Funkar det, hur funkar det?
Innehåll: I den tredje delen tar vi upp hur man kan lyckas med marknadsföring B2B på sociala medier. Här finns en checklista och 7 handfasta tips att ta med.

Guide Sociala medier – Tex Facebook & Instagram

Sociala medier – Något för dig?

Eftersom mer än 70% använder plattformar som t.ex Facebook & Youtube så kan det mycket väl tänkas att din målgrupp besöker dessa och skulle vara mottagliga för ditt budskap. Cirka 20% av Sveriges befolkning postar nya inlägg varje dag.

Det självklara svaret blir alltså: Ja Sociala medier är något för dig, för visst vill du ju vara Top of mind när det gäller dina tjänster och produkter. Vi hjälper dig säkerställa att du verkligen når din målgrupp och lyckas med din satsning på Sociala medier.

Så fyll i dina uppgifter i formuläret och ladda ner dessa 3 guider redan idag så kommer du helt säkert hitta mycket matnyttigt. Eller slå en signal så pratar vi igenom dina behov och hjälper dig forma en framgångsrik webbstrategi som också inkluderar Sociala medier!