Här används cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Argonovas webb. Läs mer om Cookies & Integritet.

Webbdesign & webbstrategi, Webbyrå i Borås – kunder i hela landet

  • Webbpublicering med WordPress, Joomla eller Magento

Wordpress / WooCommerce / Joomla / Magento

- Kraftfulla publiceringsverktyg med öppen källkod

Ingen lösning passar alla och det är alltid ert behov som styr valet av publiceringssystem. Wordpress, Joomla och Magento är tre mycket populära publiceringsverktyg. Samtliga bygger på öppen källkod (open source) vilket innebär att de är gratis att ladda ner och använda. Dock kan designmallar och olika moduler / plugins medföra kostnad.

WordpressWebbpublicering med Wordpress

Wordpress var från början ett bloggverktyg där fokus ligger på utseende och användarvänlighet. Användarvänligheten har gjort WordPress till ett av de mest populära publiceringsverktygen på webben. För enklare websidor, bloggar och mindre nyhetssidor kan WordPress vara ett bra alternativ.

WooCommerce 

WooCommerce är ett e-handel plugin för Wordpress. WooCommerce blev snabbt populär för sin enkelhet att installera och anpassa och fri basprodukt. Det är den i särklass mest populära modulen och finns på över 380 tusen webbutiker.

JoomlaWebbsystem med Joomla

Joomla är byggt för att klara relativt stora sajter. Det avancerade behörighetssystemet gör Joomla till ett bra alternativ om det är många personer som administrerar sajten samt när olika besökare ska se olika sidor och innehåll.

MagentoMagento e-handel

Magento är en e-handelsplattform byggd helt i open source. Magento finns i flera versioner, en enklare gratisversion samt två mer avancerade versioner som framförallt riktar sig till större företag.


Kontakta oss och berätta om era behov och idéer. Beroende på ert mål med webbplatsen, era kunskaper och budget kan WordPress, Joomla eller Magento vara det rätta valet för er.

 

 

Nyfiken? Eller har du frågor på vårt erbjudande?

Ring oss på 033 - 20 75 00. Eller fyll i och sänd formuläret så kontaktar vi dig!

Integritetspolicy