Wordpress / WooCommerce / Joomla / Magento

- Kraftfulla publiceringsverktyg med öppen källkod

Ingen lösning passar alla och det är alltid ert behov som styr valet av publiceringssystem. Wordpress, Joomla och Magento är tre mycket populära publiceringsverktyg. Samtliga bygger på öppen källkod (open source) vilket innebär att de är gratis att ladda ner och använda. Dock kan designmallar och olika moduler / plugins medföra kostnad.

På Argonova Systems i Borås har vi jobbat med olika publiceringsverktyg sedan 2005. Vårt mål är alltid att förena design, kundnytta, ekonomi, kvalitet och användarvänlighet. 

Webbpublicering med Wordpress

Wordpress var från början ett bloggverktyg där fokus ligger på utseende och användarvänlighet. Användarvänligheten har gjort WordPress till ett av de mest populära publiceringsverktygen på webben. För enklare websidor, bloggar och mindre nyhetssidor kan WordPress vara ett bra alternativ.

WooCommerce 

WooCommerce är ett e-handel plugin för Wordpress. WooCommerce blev snabbt populär för sin enkelhet att installera och anpassa och fri basprodukt. Det är den i särklass mest populära modulen för e-handel och det finns miljontals webbutiker med detta plugin.

Webbsystem med Joomla

Joomla är byggt för att klara relativt stora sajter. Det avancerade behörighetssystemet gör Joomla till ett bra alternativ om det är många personer som administrerar sajten samt när olika besökare ska se olika sidor och innehåll.

Magento e-handel

Magento är en e-handelsplattform byggd helt i open source. Magento finns i flera versioner, en enklare gratisversion samt två mer avancerade versioner som framförallt riktar sig till större företag.

 

 


PUBLICERINGSVERKTYG / CMS som du kan utvecklas med

Kontakta oss och berätta om era behov och idéer. Beroende på ert mål med webbplatsen, era kunskaper och budget kan WordPress, Joomla eller Magento vara det rätta valet för er.