Här används cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Argonovas webb. Läs mer om Cookies & Integritet.

Webbdesign & webbstrategi, Webbyrå i Borås – kunder i hela landet

Behovet av att avsätta resurser internt för publicering

Ett företags webbplats spelar en viktig roll i marknadsföringen. Sajten ska stärka varumärket, inge förtroende, locka besökare och helst få dem att bli kunder. För att lyckas med det är det viktigt att innehållet på webbplatsen är aktuellt, pålitligt och att informationen uppdateras regelbundet.

Att informationen på hemsidan uppdateras regelbundet är viktigt inte bara för att besökarna ska få aktuell information. En hemsida som inte uppdaterats på länge inger inte så stort förtroende och besökarna kan känna sig osäkra på om informationen fortfarande stämmer. Ur SEO-perspektiv kan en regelbunden uppdatering också spela roll. En statisk hemsida är inte intressant för återkommande besökare och färre besökare ger sämre placering i sökresultaten.

Att skapa en välorganiserad och välskriven hemsida med aktuellt innehåll är tidskrävande och ett mer långsiktigt jobb än många föreställer sig. Därför är det så viktigt att avsätta personella och ekonomiska resurser internt för skötsel och publicering av företagets hemsida. Låg prioritet, begränsade resurser och avsaknad av användavänliga publiceringssytstem är en orsak till att en hemsida blir statisk, inaktuell och tappar besökare.

Nyfiken? Eller har du frågor på vårt erbjudande?

Ring oss på 033 - 20 75 00. Eller fyll i och sänd formuläret så kontaktar vi dig!

Integritetspolicy