Kläderna gör skillnad – skräddarsydd marknadsföring för företaget!

När man vill marknadsföra sitt företag är det inte alltid lätt att veta vilka delar som är viktiga och vad som behövs för att lyckas. Ofta anlitar man olika leverantörer för dessa tjänster och finner det svårt att få delarna att matcha varandra för att ge ett bra helhetsintryck. Man kan likna problemet vid att köpa byxorna i en butik och kavajen i en helt annan butik. Intrycket blir oftast bättre om man köper en hel kostym från samma skräddare, sydd med samma tyg, färg och snitt.
(Talesättet handlar om en Man, men bildspråket gäller lika väl för Kvinnor och vi är riktigt glada åt de många kvinnliga entreprenörer vi fått hjälpa genom åren.) 

Har ni ett nystartat företag eller finns ni sedan länge i branschen? Oavsett vilket handlar det om att visa en bra logotyp, en genomtänkt grafisk profil och att få ut sitt varumärke på marknaden. Det har blivit minst lika viktigt att synas på nätet som det alltid har varit i tryck.

Låt Argonova skräddarsy din marknadsplan!

Vi betonar ofta värdet av att ha en enda leverantör när det gäller alla former av marknadsföring. Varför det?

Tillsammans med en leverantör som har bred kompetens inom området kan ni göra upp en handlingsplan som är anpassad för er affärsidé, en sk. actionplan som man sedan arbetar efter.

Argonova är både en reklambyrå och en webbyrå – bred kompetens under samma tak.
När du handlar av oss, handlar du direkt från skräddaren! Det innebär att vi vet vad du vill uppnå med en marknadsplan och skräddarsyr den så det passar din verksamhet perfekt.

Hur arbetar vi?

Vår reklambyrå kan börja med att skapa en unik logotyp, som förmedlar budskapet och känslan i din affärsidé. Logotypen får därefter utgöra mallen för den grafiska profilen.

Den grafiska profilen innehåller logotypens specifika färger, typsnitt och design. Den blir ett mönster för ditt varumärke. När vi sedan syr ihop marknadsföringens olika delar, har vi med oss all kunskap om ert företag, varumärke, produkter, tjänster och förstår hur ni vill nå ut till era kunder.

Hur når vi era kunder?

En snygg kostym drar blickarna till sig var man än kommer. Rätt marknadsföring ger dig uppmärksamhet var du än visar ditt varumärke. Med den grafiska profilen som mönster syr Argonovas reklambyrå ihop annonser, broschyrer, folders, rollups, vepor, mäss- och säljmaterial- ja, allt ni behöver för en snygg marknadsföring i tryck.

Argonovas webbyrå kan samtidigt designa en hemsida som passar er verksamhet perfekt; allt ifrån en enkel sida med några få funktioner till e-handelssida med avancerade lösningar.

Vi syr också ihop en kundanpassad webbstrategi med sökmotoroptimering, koppling till sociala medier och annonsering på Googles hemsida, som ger allra bästa resultat.

Argonova skapar ett mervärde och ökar din försäljning

Som helhetsleverantör kan vi följa dig hela vägen från behov och idé fram till konkreta marknadsföringsprodukter och en realistisk marknadsplan.

Skräddarsydd och perfekt anpassad för ditt företag och dina affärer!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev