Logo - exempel på design av logo för olika företag

På denna sida ser du logotyper vi formgett och kan också få en del tankar kring varje projekt hur vi arbetat i projektet. Här kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa dig skapa logotyp till fast pris. 

 

 

Jungle Thai 

- En förstklassig thailändsk restaurang med en spännande och exklusiv miljö. Logotypen ska spegla fantastiska smakupplevelser med tonvikten på det thailändska köket. Känslan som ska förmedlas är en trendig mystik, hög kvalitet och asiatiska influenser.

 

 

LRM 

- Företaget ligger i framkant inom gräv, lastning och schakt. Det handlar alltså om teknik och tunga maskiner. Logotypen skulle förmedla spetskompetens och modern teknik. Extra vikt lades vid ett snyggt märke med hög igenkänningsfaktor som går att applicera på maskiner såväl som trycksaker.

 

 

Next Meeting 

- Bokningsbolag som hjälper företag att hitta konferensanläggningar i hela Sverige, Norden och även utomlands. Kunden ville ha ett modern, enkelt och snyggt formspråk, med en symbol som är lätt att minnas och känna igen.

 

 

Trunna Konferens & Vandrarhem 

- I hjärtat av Dalarna finns denna konferensanläggning med vandrarhem. Känslan som ska förmedlas är Dalarna, med en varm inbjudande högkvalitativ service med hjärta.

 

 

Yes And No 

- Varumärke för exklusiva och trendiga barnkläder.

 

 

Lisa Sjölander 

- Verksamheten är inom coaching, föreläsningar och licensierad kostrådgivning. Logotypens budskap är fyren, som representerar att vägleda och hjälpa någon hitta rätt. 

 

 

Care IT 

- Företaget levererar IT till små och medelstora företag, med inriktning mot hälso- och sjukvården samt revisionsbyråer. Logotypen skulle förmedla enkelhet och ett modernt tänkande. Textformen i logotypen är helt unik och ritades fram på Argonova. 

 

 

Scandinavian Broker Group 

- Företaget besitter årtionden av erfarenhet från framförallt flygbranschen. De hjälper sina klienter med lösningar inom frakt & logistik, såväl som kompletta reselösningar.

 

 

Eltjänst i Jämtland 

- Verksamheten är elinstallation och kringliggande lösningar, som t.ex. larm. Logotypen symboliserar elens roll i en fastighet.

 

 

Dahlberg Tax Advice 

- Skatterådgivning med personlig och professionellt bemötande. Logotypen har en enkel med tydlig egen stil som går igenom hela den grafiska profilen.

 

 

Petpac 

- Företaget säljer halsband, koppel och selar till hundar, via sin ehandel.

 

 

TerraRex 

- Företaget sköter om utemiljöer, trädgårdar mm.

 

 

Schakt & Grund 

- Som namnet antyder sysslar företaget med schakt och läggning av grunder. Mycket av arbetet sköts med stora maskiner och bandvagnshjulen i dessa inspirerade formen som är en kombination av bokstaen S och G i företagsnamnet. 

 

 

Aspa Herrgård 

- Aspa Herrgård ligger vid Vätterns nordvästra spets cirka 15 km söder om Askersund, mitt emellan Stockholm och Göteborg. Den genuina bruksmiljön från 1600-talet, den imponerande huvudbyggnaden och den omgivande parken vittnar om att detta är ett hotell med kvalité på både boende och mat. Den grafiska framtoningen ska givetvis understryka detta.

 

 

Christians Gourmetservice 

- Christian Harkness har över 20 års erfarenhet inom matlagning och har varit privatkock i USA. Han har lagat mat till Kung Carl Gustav, George W. Bush Sr och Ingvar Kamprad. Han har även arbetat på bland annat Operakällaren i Stockholm. Christians passion för matlagning är stor, och han serverar endast mat av högsta kvalitet. Detta ska även hans logotyp förmedla.

 

 

Gateway Mallorca 

- Företaget sysslar med service, uthyrning och försäljning av fastigheter (Property Management). Gateway Mallorca är en portal där symbolen med företagsnamnets initialer bildar en grafisk portal som lyfter upp denna tanke. I övrigt förmedlar designen ett modernt, positivt och professionellt företag.

 

 

Ecokid 

- Ecokid säljer moderna och ekologiska baby- och barnkläder, handdukar, lakan, filtar och mycket annat som är tillverkat av 100% ekologisk bomull. Alla leverantörer till Ecokid är miljöcertifierade av tredje part. Många plagg är även fair-tradecertifierade. Logotypen förmedlar både omtanke, miljötänkande och en spännande modern stil.

 

 

Diadrom 

- Företaget arbetar med avancerade kapitalprodukter som styrs med inbyggda system. Dessa produkter behöver inbyggd mjukvara för att fungera men också en rad olika system och processer utanför produkten. Robotsimulering med mera visar att företaget sysslar med hög teknologi. Logotypen förmedlar Diadroms krav på kvalitet, professionalism och precision.

 

 

Heartwin Sweden 

- HeartWin öppnar en butik som utvecklas till en kedja, för kontorsartiklar, presenter med mera. Deras design och tema på presentprodukter är direkt knutet till hjärtat, det vill säga gåvor till hjärtevänner. Logotypen visar både på ett hjärta och present i symboliken. Knuten/hjärtat används även som ett spännande grafiskt element i övrigt grafiskt material.

 

 

Halmstads Stenhus 

- Grundvärden som utmärker Halmstads Stenhus är traditionellt hantverk, jordnära och småskaligt. Halmstads Stenhus koncept med skräddarsydda och prisvärda hus riktar sig därför till en allt bredare allmänhet. De vill möta förväntningarna hos den medvetne husköparen. Logotypen och den grafiska framtoningen spelar en viktig roll i detta.

 

 

AirMobile 

- AirMobile är en produkt från TestTools som ger leverantörer av mobila tjänster möjlighet att skydda sina trådlösa nätverk från säkerhetbrister. Det är en säker och kostnadseffektiv lösning som använder mobila sensorer för att skicka larm om säkerhetsstatusen på Wi-Fi nätet.

 

 

Key Connect 

- Key Connects affärsidé är att skapa ett bekymmersfritt ägande av teknik för sina kunder genom att vara bryggan mellan affär och teknik och därmed skapa ett värde. Symboliken med bryggan och kopplingen mellan affär och teknik framgår på ett intressant sätt i symbolen och dess skugga.

 

 

So Cute 

- En webbutik, men även en vanlig butik, ett café, med trendiga och roliga saker för barn – kläder, möbler, presenter med mera. Logotypen anspelar på glädjen att upptäcka nya trendiga och roliga saker.

 

 

Lindholm Kakelugnar 

- Lindholm Kakelugnar har arbetat som kakelugnsmakare med montering och försäljning av antika svenska kakelugnar i 45 år och är verksamma både i Sverige och utomlands. Logotypen framhäver de tidlöst eleganta och anrika produkterna så väl som hantverket bakom.

 

 

XLN Audio 

- XLN Audion är varumärket bakom nyskapande programvara för musiker. Logotypen framhäver företagets styrka, ett nyskapande, modernt, professionellt och drivande företag.

 

 

QM Communication 

- QM Communication har levererat kompletta kommunikationslösningar till företag i Göteborg och Stockholm i snart 10 års tid. Deras koncept bygger på att leverera marknadens effektivaste telefonilösningar genom kunskap, enkelhet och närhet. Logotypen har en injudande känsla som framhäver kommunikation.

 

 

Saxtorp Svamp 

- Saxtorp Svamp anlitade oss för att ta fram en ny grafisk identitet åt dem. Vi tog fram en logotyp som framhäver en känsla av naturlighet och kvalitet. Vi fick tänka på att logotypen skulle exponeras på burkar och lådor, såväl som på övriga trycksaker och skyltar.

 

 

Låsforum 

- Logotypen till Låsforum förmedlar inte bara tanken med lås och säkerhet, utan även att det rör sig om precision och kvalitet, samt att de har kompetens inom högteknologiska säkerhetssystem.

 

 

Attendra 

- Attendra specialiserar sig på praktiska och snygga förvaringslösningar för hemmet. Logotypens symbolik visar på förvaring, passform och en estetisk känsla.