Här används cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Argonovas webb. Läs mer om Cookies & Integritet.

Webbdesign & webbstrategi, Webbyrå i Borås – kunder i hela landet

Mäta resultat med Analytics och Adwords

Google Analytics är ett kraftfullt verktyg som spårar all trafik som kommer till din webbplats. Genom att kombinera det med AdWords går det att se statistik över trafiken som kommer till webbplats via annonser. Utifrån den informationen kan man enkelt se vad som lockar ens målgrupp till köp och analysera vilka förbättringar man kan göra för att öka försäljningen.

Google Analytics

Google Analytics är idag förmodligen det mest använda mätverktyg för analys av trafik till webbplatser. Google Analytics spårar all trafik som kommer till webbplatsen. Statistiken visar hur många besökare webbplatsen har, hur länge de stannar på sidorna, i vilken ordning de besöker de olika sidorna med mera. Med Google Analytics kan man sätta upp mål, följa upp sina mål och analysera resultatet för att öka sajtens intäkter. Har man en e-handel kan man också enkelt se vilka besök som genererat köp samt de totala intäkterna. Vill du ha hjälp med Google Analytics är du välkommen att vända dig till oss på Argonova.

Adwords

Genom att koppla samman Google Analytics med Adwords kan man enkelt mäta effekten av sina sponsrade länkar. Med hjälp av statistiken är det lättare att förbättra både sina annonser och webbplatsen. Vill du ha hjälp med Adwords och Google Analytics kan vi på Argonova hjälpa dig.

Nyfiken? Eller har du frågor på vårt erbjudande?

Ring oss på 033 - 20 75 00. Eller fyll i och sänd formuläret så kontaktar vi dig!

Integritetspolicy