Målgruppsanalys & kampanjstrategier

All marknadsföring innebär en utgift och då vill du givetvis att din investering ska få full effekt.

För att kunna få full effekt måste du analysera din målgrupp och ta fram en strategi för din kampanj. Det finns många sätt att marknadsföra dig och din produkt på, vilket innebär att du måste kunna svara på många frågor om din produkt.  

Var finns målgruppen?  

Vi hjälper dig att dra nytta av olika undersökningar och analyser för att ta reda på var din målgrupp troligast befinner sig och kan se din kampanj, och agerar också utifrån den. Tänket att placera din produkt och kampanj gäller även på internet. Olika målgrupper besöker olika sidor och agerar annorlunda på nätet.

Vilka värden är viktiga för din målgrupp?  

Vi matas med olika information från alla håll idag och därför är det viktigt att du snabbt fångar din målgrupps uppmärksamhet. De bilder och färger du använder och vilket upplägg du har på din marknadsföring blir allt viktigare. Vi har duktiga medarbetare inom design och kan därför snabbbt ta fram en grund till din kampanj. Tack vare våra samarbetspartners kan vi också enkelt producera det material som behövs.  

Vilket budskap engagerar din målgrupp?  

Hur får du någon som läser din annons att köpa din produkt? Olika målgrupper engageras av olika saker. Du kan till exempel använda dig av tidsbegränsade erbjudanden eller tävlingar för att få din läsare att agera. Vi har mångårig erfarenhet och kompetens som du kan dra nytta av när du vill engagera din målgrupp.