Varumärkesbyggnad - lägg en bra grund för ditt varumärke  

Ditt varumärke sammanfattar hur din produkt eller tjänst uppfattas på marknaden. För att få en genuin och genomarbetad bild av ditt företag eller av din produkt måste ditt varumärke då vara anpassat till att fungera i alla de sammanhang som du kommer att synas i.

Vi är speciellt starka på området varumärkesbyggnad och vill gärna berätta om det. Du kan också läsa om varumärkesstrategi här.

Logotyp

En logotyp ska inte bara vara snygg, utan även spegla företagets tanke eller vision. Vi sätter stort värde på att få lära känna ditt företag när vi skapar en logotyp. Ju mer vi vet om dig desto bättre kan vi förmedla de värden du står för, oavsett om det är kvalitet, miljötänk, prisvärdhet eller nyttigheter.

Vi säkerställer att din logotyp fungerar i alla sammanhang, oavsett om den ska synas på din hemsida, på ett visitkort eller på en skylt. Logotypen vi skapar är utformad på så sätt att den fungerar i alla storlekar; banderoller eller appar spelar ingen roll.

Namn och ledord

Ditt företags namn och de kärnvärden eller ledord du använder i din marknadsföring är viktiga. Har du redan ett etablerat företag kan det vara svårare att påverka ditt namn, men vi kan hjälpa dig som är i startgroparna med ditt företag att analysera marknaden för att hitta ett bra namn på ditt företag eller din nya produkt.

Har du ett etablerat företag är det minst lika viktigt och svårt att hitta ett domännamn som fungerar. Vi har lång erfarenhet av webbstrategi, och analyser av domännamn är en viktig och vanligt förekommande del av din strategi på nätet.

Med vår erfarenhet kan vi hjälpa dig att analysera namn och ledord inför din marknadsföring.