Här används cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Argonovas webb. Läs mer om Cookies & Integritet.

Webbdesign & webbstrategi, Webbyrå i Borås – kunder i hela landet

  • Sponsrade länkar, en del av webbstrategin

Annonsering på Google med sponsrade länkar, Adwords!

Annonsering på sökmotorer med sponsrade länkar är ett effektivt sätt att marknadsföra sig på eftersom många köp börjar med just en sökning på internet. Att synas med textannonser i samband med sökresultaten på Google har visat sig vara riktigt slagkraftigt.

I en tuff bransch med hård konkurrens är det en stor fördel att synas tillsammans med en handfull konkurrenter istället för att vara en i mängden i en lång lista av sökresultat. Vi har hjälpt våra kunder med marknadsföring på Google sedan 2004!

Marknadsföring med Google Adwords

Varje dag görs miljontals sökningar på Google. Var tredje klick bland sökresultatet görs på en sponsrad länk. Då du bara betalar när potentiella kunder klickar på din annons så är det ett kostnadseffektivt sätt att marknadsföra sig på. Exponeringen kostar inget, så länge du har ett aktivt konto med pengar kvar så syns du.

Förutom att sponsrade länkar är ett effektivt sätt att synas så når du också just de besökare som aktivt söker efter dina produkter. Möjligheten att nå din målgrupp är med andra ord väldigt stor.

Argonovas tjänster innebär att vi tillsammans med er identifierar de sökord och fraser som är relevanta för er målgrupp. Utifrån det hjälper vi er att utforma annonstexter och administrera era adwords kampanjer så att ni syns bättre och effektivare.

Våra tjänster innefattar även möjligheten att få statistik över de besökare som klickar på era annonser. Genom att analysera målgrupp och användarbeteende ökar möjligheterna ytterligare för att skapa en effektiv kampanj.

Vi följer Googles policy för tredjepartsföretag

Vi har jobbat med Adwords sedan 2004 och åtminstone sedan 2010 har vi varit extra angelägna vad gäller transparens så våra kunder tydligt ser hur kostnader fördelar sig i sin annonsering.
 
Vi följer också Googles uppdaterade policy för tredjepartspartners som gäller from november 2014 vilket bla garanterar dig tydlig redovisning av kostnader och möjlighet att få åtkomst till ditt Adwords-konto direkt på Google. Detta ger dig en trygghet att ta hjälp av oss när det gäller din internetannonsering. Till höger hittar du en länk till Google så du kan läsa mer om vad detta innebär.

Vi är en Google Partner Byrå!

För att kvalitetssäkra vårt arbete med sponsrade länkar Google Adwords har vi certifierat oss som Partners. Certifieringen ger trygghet för dig som kund och visar att vi har lång erfarenhet av framgångsrik annonsering och att vi är seriösa i vårt arbete. Det ger oss extra stöd och support från Google Adwords Teamet och vi har också breddat vår kompetens så vi bättre kan tillgodose våra kunder behov.

Vi kan på ett bättre sätt optimera din kampanj och hitta de inställningar som ger dig relevant trafik till lägsta kostnad samt bästa konverteringsnivå. Mer och mer blir Google Adwords en naturlig del i varje företags Internetmarknadsföring.

Våra tjänster inom internetmarknadsföring

Givetvis kan vi också hjälper er med marknadsföring via Sociala Medier, tex annonsering på Facebook! Sökmotoroptimering i kombination med sponsrade länkar maximerar effekten av marknadsföringskampanjen. Kontakta oss ni vill veta mer om hur vi kan hjälpa er med internetmarknadsföring.

 

Frågor?

Ring oss! 033 - 20 75 00 eller fyll i formuläret och skicka, så kontaktar vi dig.

Integritetspolicy

Redo att ta nästa steg på webben?

Rådgivning så ni får mer resultat av er hemsida. Ring oss 033 - 20 75 00! Eller fyll i formuläret och skicka, så kontaktar vi dig.

Integritetspolicy