Här används cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Argonovas webb. Läs mer om Cookies & Integritet.

Webbdesign & webbstrategi, Webbyrå i Borås – kunder i hela landet

  • Bättre resultat med sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering
- Vi hjälper dig att hamna i topp på Google!

Sökmotoroptimering innebär att en webbsida optimeras så att den visas så högt upp som möjligt bland sökresultaten i en sökmotor. Ytterligare SEO (Search engine optimization) kan göras för vissa viktiga ord.

Att komma först i sökmotorerna är mycket svårt, dessutom ändrar sökmotorerna kontinuerligt villkoren för hur man värderar olika hemsidor och vilken placering de får, vilket gör sökmotoroptimeringen ännu svårare. Om någon lovar att du skall komma på första plats är det dags att dra öronen åt sig - det är i stort sett omöjligt att garantera något sådant. Men det går att åstadkomma dramatiska förbättringar av placeringen i resultatlistan.

Välj rätt leverantör av sökmotoroptimering

För de flesta verksamheter är sökmotoroptimering den mest kostnadseffektiva formen av sökordsmarknadsföring eftersom man slipper kostnader för varje enskild besökare som kommer till hemsidan från sökmotorn. Däremot bör man se upp för företag som genomför andra klassens sökmotoroptimeringar men tar förstklassigt betalt. Vissa typer av sökmotoroptimering är "svartlistade" av sökmotorerna. Det innebär att om sökmotorerna kommer på att dessa metoder använts så riskerar hemsidan att bli avvisad från sökmotorerna och går då inte att hitta överhuvudtaget! Detta kan vara förödande för er marknadsföring och försäljning. Se till att företaget du anlitar håller sig till de regler som sökmotorerna anger för sökmotoroptimering. Argonova Systems i Borås har varit en trygg leverantör av sökordsmarknadsföring sedan 2004!

SEO – ett tidskrävande hantverk

Optimering för sökmotorer kan vara mycket tidsödande, det kan ta flera månader innan resultatet av optimeringen syns i sökmotorerna, så tålamod och kontinuerliga insatser krävs. Leder optimeringen till att man kommer bland resultaten på första sidan så räcker det långt men om ni omedelbart vill synas bra kan ni istället använda er av annonsering via sponsrade länkar. Genom att kombinera sökmotoroptimering med sponsrade länkar uppnår man maximal effekt i sin sökordsmarknadsföring.

 

Frågor?

Ring oss! 033 - 20 75 00 eller fyll i formuläret och skicka, så kontaktar vi dig.

Integritetspolicy

Redo att ta nästa steg på webben?

Rådgivning så ni får mer resultat av er hemsida. Ring oss 033 - 20 75 00! Eller fyll i formuläret och skicka, så kontaktar vi dig.

Integritetspolicy