Webbdesign & webbstrategi, Webbyrå i Borås – kunder i hela landet

  • Erbjudande mobil e-handel

Mobilvänlig e-handel med responsive design för smartphone och läsplatta

Cirka 50% av trafiken till din e-handel kommer via smartphone och läsplatta! Om din målgrupp är privatpersoner är siffran förmodligen ännu högre. Om inte din webbutik är anpassad för den skärm beökaren har är risken mycket stor att det är en förlorad kund. Vill du öka din försäljning till denna målgrupp? Vi har webbsystem för e-handel med mobilanpassning.

Vår rekommendation: E-handel med responsive design!

Responsiv webbdesign är en teknik för att bygga webbsidor som fungerar oavsett om man besöker sidan via dator, mobil eller surfplatta. Den främsta fördelen med en responsiv e-handel är att den anpassar användarupplevelsen till kundens förutsättningar. Nedan bild visar principen.

Vårt Erbjudande:

Kom igång med mobil e-handel för 14.900 sek + moms och driftskostnad 279 sek + moms / månad. (För e-handel rekommenderar vi en lite mer kvalificerad lösning t.ex med SSL-certifikat.)

I vårt grundsystem ingår traditionella e-handelsfunktioner i standardutförande t.ex. produktvisning, kundkorg, kassa samt egen administration så att ni enkelt kan uppdatera innehållet på er webbplats. I priset ingår också betallösning med kortbetalning och inlösenavtal utan månadskostnad.

Givetvis ingår också designanpassningar så e-handelslösningen är tilltalande för din målgrupp. Med utgångspunkt från er logotyp anpassar vi färgschema, grafiska element, typsnitt och ger förslag på bra bildmaterial.

Den lösning vi skapar för er kan vidareutvecklas med ytterligare funktioner. Vi levererar E-handelslösningar att växa i!

Skräddarsydda lösningar för E-handel med mobilanpassning!

Vi bygger också mer kvalificerade skräddarsydda mobila ehandelslösningar, tex med helt egen webbdesign och anpassad funktionalitet. Detta gör att vi kan skapa flexibla lösningar även för större verksamheter. T.ex. kanske era behov skiljer sig beroende på vilken sorts enhet besökaren använder, då kan en mobilanpassning göra att ni bättre kan anpassa kundupplevelsen.

Vi bygger webbsystem och e-handelslösningar som säljer!

Just nu är trenden att bra mobilvänliga lösningar ökar möjligheten att lyckas på på nätet. Läs också om våra tjänster inom Webbstrategi och Sökmotoroptimering. Du kan även ladda ner våra råd för framgångsrik e-handel. Lyckad e-handel är inte bara responsive design för mobila enheter, det kanske viktigaste är att få trafik till webbplatsen.

Frågor?

Ring oss! 033 - 20 75 00 eller fyll i formuläret och skicka, så kontaktar vi dig.

Börja med e-handel? Låt oss visa möjligheterna!

Lämna dina uppgifter så ringer vi för fri genomgång av dina behov och ger offert med fast pris.