Här används cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Argonovas webb. Läs mer om Cookies & Integritet.

Webbdesign & webbstrategi, Webbyrå i Borås – kunder i hela landet

inOnestore

InOne säljer bekväma och mysiga jumpsuits på nätet och kunderna finns i ett flertal länder. Under 2014 fick vi i uppdrag att utveckla en helt ny responsiv webshop. InOne hade sedan tidigare en webshop men valde att byta system av flera anledningar.

"Vi hade ett klart mål med varför vi skulle utveckla ett nytt system för vår e-handel. Vi hade fem grundbitar som motiverade oss att byta system:

  • Sälja jumpsuit (mysdressar) med specialtryck på genom ett enkelt sätt genom att koppla ihop ett tryck med en klädesprodukt.
  • Enklare och tydligare web-butik som skall vara responsiv.
  • Få upp snittpriset på produkten tack vare mersälj som namntryck!
  • Enklare administration och helt anpassad back-end
  • Låg månadskostnad 

Efter 3 månader med sidan ute kan vi konstatera att valmöjliheterna för kund är betydligt större när vi kopplar ihop produkt och tryck, vi har numera runt 100 st produkter i butiken mot tidigare 30. 

Kunderna hittar oss enkelt via mobilen, december 2014 valde 34 % att besöka oss via mobilen en responsiv/mobilanpassad sida är viktigt och kommer att bli viktigare! Snittpriset per produkt ökade 19 % och lönsamheten ökar kraftigt tack vare detta! Back-end i systemet sparar oss i snitt 1,5 timma per dag och under högtryckperioden (julhandeln) betydligt mer än så! Vi har byggt bort all ”jobbig” hantering såsom byten med nya smarta arbetssätt i systemet!”

Kenneth Andersson, VD inOnestore 

I ett nära samarbete med kunden har vi utvecklat det nya systemet som är en e-handeln med responsiv design. Webshopen har bland annat orderkoppling till Unifaun, specialanpassad produktmodul, rabattkodshantering och steg-för-steg-process för byten och reklamationer.

Läs mer om våra lösningar för mobil e-handel med responsiv design.

Nyfiken? Eller har du frågor på vårt erbjudande?

Ring oss på 033 - 20 75 00. Eller fyll i och sänd formuläret så kontaktar vi dig!

Integritetspolicy