Nya tankar i en ny miljö!

en ny och främmande miljö

Under vecka 21 flyttade vi till nya lokaler. Att byta arbetsmiljö kan ge ny energi och inspiration på olika sätt.Vad innebär det att få arbeta i en inspirerande omgivning? Hur kan det hjälpa dig som kund att vi har bättre arbetsmiljö? 

Problem eller lösning?

De allra flesta kan känna igen sig i situationen där lösningen på ett problem presenterar sig i ett sammanhang där man ofta inte tänker på problemet. Att det där som kändes så svårt att lösa tidigare, är så enkelt och självklart nu. Ofta dyker lösningen upp när man står och diskar, krattar löv eller gör något helt annat än det man gjorde då man ägnade sig åt  att fokusera på problemet. En förklaring till detta fenomen är att i situationen där problemet är allt för närvarande, så är det just problemet som är i fokus och inte lösningen. En annan förklaring är att miljöombytet ger upphov till att tänka på ett nytt sätt än det sätt man tänkte på när problemet uppdagades från början.

Ny plats för nya lösningar

Med detta inledande filosofiska resonemang vill vi uppmärksamma dig på att vi har flyttat till nya lokaler.
Vi har fysiskt förflyttat oss ca 30 meter, men mentalt gör vi en mycket längre resa. De nya lokalerna är nyrenoverade och specialdesignade för att passa vår verksamhet. Miljön är anpassad för att skapa kreativitet och engagemang  med många unika detaljer som hjälper oss att lyfta blicken och fokusera på lösningar istället för problem. Beroende på vilken del av processen som är aktiv i arbetet, så förstärks resultatet av att den yttre miljön bidrar med rätt förutsättningar. 

Planeten Argonova

Vår värld kretsar kring att utveckla digitala och analoga lösningar som skall Förvalta, Förädla och Förmedla värdet av våra kunders olika verksamheter. Att göra detta kräver nyfikenhet, närvaro, engagemang och flexibilitet. Ena stunden grottar vi ner oss i tekniskt avancerade lösningar för att hitta ett värde att kommunicera ut mot kundens marknad. Nästa stund är det istället ett bostadsföretag som behöver hjälp med att bygga en gemensam identitet för verksamheten. En identitet som enklast sammanfattas inom begreppet varumärke. Varumärket skall byggas förankras och kommuniceras internt i den egna kulturen och naturligtvis även kommuniceras ut via alla de olika kanaler som företaget väljer att vara närvarande i. Vår tillvaro är omväxlande, spännande och otroligt utmanande men samtidigt oerhört rolig. Att få förmånen att arbeta med dessa processer varje dag  i helt nyrenoverade och specialdesignade lokaler gör livet mycket enklare.

Välkommen!

Med bakgrund av presentationen av vår världsbild så vill vi önska dig välkommen till oss på vår planet. Oavsett om du har möjlighet att besöka oss fysiskt eller om du slår en signal till vårt universum, så är du alltid lika välkommen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev