SKA DU STARTA EGET FÖRETAG? - VI HJÄLPER NYFÖRETAGARE MED LOGOTYP, WEBB OCH MARKNADSFÖRING

I denna sektion har vi samlat information och guider till hjälp att lyckas med marknadsföring och branding. Vi erbjuder också konkreta tjänster inom dessa områden.

Vår målsättning är att du som nyföretagare ska få hjälp i din satsning och vår ambition är att erbjuda tjänster till rätt pris där du får med vår kompetens som ett mervärde. Det är smart att stanna upp en stund och fundera över hur dina möjligheter ser ut och vad du behöver tänka extra på för att kunna förverkliga satsningen. Vi ger handfasta och konkreta tips på vägen för att öka dina chanser att lyckas förverkliga dina tankar och få en bra start på ditt företagande.

TIPS & GUIDER INOM MARKNADSFÖRING TILL DIG SOM STARTAR EGET FÖRETAG 

Vi har hjälpt nyföretagare med varumärkesbyggnad, marknadsföring och webb sedan 2004 så med det som utgångspunkt har vi här samlat en del av de erfarenheterna på en plats. Tex har våra guider sedan vi började med dessa 2005 haft över 2000 nedladdningar. Läs gärna vår hemsideguide.

VI HJÄLPER DIG UTVECKLAS OCH LYCKAS MED DITT FÖRETAG 

Under årens lopp har vi många exempel där vi följt mindre verksamheter mogna, växa och bli riktigt framgångsrika. Detta är inte främst vår förtjänst, det beror på hårt arbetande driftiga företagare, men kanske vi ändå vågar säga att dessa företagare lyckats med vår hjälp och stöd i marknadsföringen. Vi skulle gärna hjälpa dig också!

LOGOTYPEN ÄR OFTAST DET SOM KOMMER FÖRST NÄR MAN SKA STARTA EGET FÖRETAG.

Att ha en bra logotyp är otroligt viktigt för att ett företag ska kunna förmedla företagsnamnet, locka nya kunder och nå ut på marknaden. Om ett företag har en bra logga kommer den dra ögonen till sig och det är också mer troligt att blivande kunder kommer ihåg logotypen och företaget om de tilltalas av designen. Det är så man bygger ett varumärke helt enkelt! Läs mer om logotyper.

HEMSIDA / WEBBPLATS HÖR OCKSÅ TILL ATT SKAFFA TIDIGT I FÖRETAGANDET. 

Många är osäkra och känner att det är tidskrävande med hemsida, epost och domän när det är så mycket annat som måste på plats. Var lugn, vi är vana att ge personlig vägledning där vi tar fram ett upplägg som passar dig. Du får en säljande hemsida som är enkel att uppdatera och som du kan själv komplettera med fler sidor och innehåll. Det går också lägga till funktioner vartefter ditt företag växer. Läs mer om våra effektiva hemsidor.

STARTPAKET PÅ LOGOTYP + HEMSIDA + VISITKORT 

Startpaketet ger dig och ditt företag goda förutsättningar att utvecklas och uppfattas som seriöst. Du får en proffsig logotyp, responsiv hemsida och visitkort till ett bra fast pris. Läs mer här om startpaketet.

Målet är att erbjuda lösningar enligt de behov som du har som ska starta eget företag eller är i en startup fas. Tag kontakt med oss så får du en konkret offert som stämmer med dina specifika önskemål. I offerten ser du också i detalj hur vi arbetar och vad som ingår. Vi redovisar alltid tydligt de kostnader du får och vi ger alltid fast pris.

Fyll namn och nummer så hör vi av oss så snart vi kan! Eller ring 033-20 75 00!