Nyhetsbrev / Epostmarknadsföring - Nå kunderna snabbt och enkelt!

Nyhetsbrev via e-post är ett snabbt och enkelt sätt att nå ut till sina kunder. Nyhetsbrevet är en utmärkt kanal för att informera om dig och ditt företag samt vad ni erbjuder. Det kan vara ett bra sätt att skapa förtroende hos nya kunder men också påminna äldre kunder som inte handlat på länge.

Så funkar nyhetsbrev

Nyhetsbrev är ett utmärkt sätt att informera om lansering av nya produkter eller för att tipsa om tillfälliga kampanjer för att locka till köp. Företag som arbetar inom svåra och komplicerade områden kan använda nyhetsbrevet för att utbilda sina kunder och samtidigt visa att man är experter inom området. Välinformerade och utbildade kunder förstår värdet i din produkt eller tjänst och är därför mer villiga att betala mer för den.

Möjligheterna till statistik och uppföljning av e-postutskick ger möjligheter att anpassa innehållet efter mottagaren. Genom att se vilka som öppnat nyhetsbrevet, vilka länkar som fått flest klick och vid vilket tidpunkt ditt brev får bäst respons kan du få en hint om hur utskicket tagits emot av prenumeranterna.

Tips för ditt nyhetsbrev

Några enkla tips till dig som funderar på att börja med nyhetsbrev, klicka gärna och läsa mer i länkarna på sidan.
- Skapa ett innehåll som engagerar och ger ett värde
- Ha fokus på din målgrupp
- Glöm aldrig syftet - Led mottagaren till handling
- Tänk igenom tonläget, hur ”säljigt” ska det vara?
- Skicka lagom mycket e-post
- Testa olika tidpunkter för dina utskick.
- Tänk särskilt på ämnesraden, det krävs så mottagarna öppnar ditt utskick.
- Var tydlig så den som läser ser vad som är nästa steg, (Call to Action).
- Sätt upp en publiceringsplan så du får ett jämnt flöde av bra innehåll till din målgrupp.

Låt oss hjälpa med din epostmarknadsföring

På Argonova kan vi hjälpa ert företag med att starta upp och skapa effektiva nyhetsbrev. Utifrån era mål och behov hittar vi en lösning för epostmarknadsföring som passar er. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med era nyhetsbrev.