• Varför satsa på Sökmarknadsföring?

  2014-06-10
  Sökmarknadsföring handlar om att avsätta resurser för att synas bra i sökmotorer som tex Google. Kan tex handla om Sökmotoroptimering, Sponsrade länkar Adwords osv. Lönar detta sig? Omfattande statistik visar att 70-80% av alla orders inom e-handel föregås av en sökning på Google, för de flesta räcker det som argument.Sökmarknadsföring och webbstrategi kan liknas vid drivmedlet för din nya bil. Vem köper en ny bil för att sedan vägra tanka den, man kommer ingenstans utan drivmedel. På samma sätt bör det för varje webbprojekt ingå en strategi som hjälper dig få besökare. Då blir inte hemsidan bara en kostnad, den blir en framgångsrik säljkanal som bidrar till företagets framgång!
   

  A-B-C för SEO

  -Vad ingår i sökmotoroptimering

  På Argonovas blogg ger vi en översikt vad som bör ingå i ett uppdrag för sökmotoroptimering. Vi identifierar också vad som krävs om det är ett mer kvalificerat projekt. Artikeln utgör samtidigt en bra introduktion och ger ökad förståelse för begreppet sökmotoptimering.
  Klicka här för att se blogginlägget
   

  5 tips som ger dig svart bälte i rubriksättning

  Bra rubriksättning på webben handlar till stor del om att få besökaren att klicka på rubriken för att läsa mer och stanna kvar på webbplatsen.Läs vår bloggartikel på argonova.se där vi ger konkreta tips på hur du lyckas med publicering på din webbplats.
  Klicka här för att se blogginlägget

  Vi bjuder på en timme gratis webbstrategi

  Kontakta oss före den 1/7 så bjuder vi på en timme gratis webbstrategi där vi tillsammans går igenom er webbplats och tittar på vilka behov ni har och hur ni skulle kunna öka er kundnytta för de besökare som surfar via mobilen.