• Argonova – 10 år!

  2014-08-27


  I höst firar Argonova 10 år som webbyrå & reklambyrå! Sedan starten 2004 har vi publicerat ett stort antal hemsidor och genomfört en massa uppdrag inom SEO och Adwords. Bland framförallt nyföretagare har våra reklambyråtjänster varit uppskattade och sammanlagt har vi producerat över 300 logotyper och skapat en stor mängd grafiska profiler, trycksaker med mera.

  Tack vare vår kompetens inom internetmarknadsföring har vi under lång tid legat på första sidan på Google för en lång rad av våra viktigaste sökord. På så sätt har vi inte behövt arbeta med uppsökande försäljning utan kunderna har sökt upp oss på eget initiativ.

  Det är roligt med 10-års jubileum och kunna se tillbaka över vår utveckling - men för oss är detta bara början på resan. Vi fortsätter utveckla och leverera webbsystem. Vi gillar utmaningar så har du en spännande idé så är du välkommen att kontakta oss, vi hjälper dig gärna att genomföra det. 

  En lite längre redogörelse av vad vi hunnit med under dessa tio år finns på Argonovas blogg: Argonova Systems fyller 10 år!
   

  Inbound marketing

  Traditionell marknadsföring går ofta ut på att man letar upp kunden för att marknadsföra sig. Inbound Marketing innebär att man arbetar på ett omvänt sätt – genom framgångsrik marknadsföring på internet är målet att attrahera besökare att ta initiativ till kontakt istället. 

  På Argonovas blogg kan du läsa mer om Inbound Marketing
   

   

  Tävla om en läsplatta!

  Argonova firar 10 år med en tävling på Facebook! Genom att delta har du chansen att vinna en iPad Mini (värde 2500 kr). Vinnaren dras den 30/9!

  Besök vår Facebooksida för att vara med i tävlingen.