Prisvärt paketerbjudande: Logotyp + Hemsida

Vi hjälper företag med en bra grafisk profil och hemsida så du når ut till dina kunder på ett representativt sätt till en rimlig kostnad. Medan du fokuserar på din verksamhet hjälper vi dig med det som vi är experter på.

Vårt mål är att hålla en attraktiv prisbild utan att fördenskull pruta på kvaliteten. Man får inte vara dumsnål! Vi hjälper dig att ta fram lösningar som passar dig och din budget.

Logotyper vi skapar är unika och bygger inte på någon mall eller förbestämd grafisk konstruktion. Du vill ju inte se din nya logga eller något som är mycket likt hos ett annat företag. Du får en samlad grafisk profil att bygga ditt varumärke på.

Webbplatsen i detta paket är enkel, men är ändå proffsig och fungerar väl för att presentera din verksamhet både på mobila enheter och på en desktopdator. Framförallt är alla hemsidor vi bygger flexibla och enkla att bygga ut med mer innehåll, fler undersidor och nya funktioner.

Med detta erbjudande vill vi göra det enkelt för dig att starta upp din verksamhet och som är i en startup satsning. Även du som redan är företagare är välkommen att utnyttja detta prisvärda erbjudande!

PAKET: LOGOTYP + HEMSIDA

–  Logotyp  
–  Hemsida med designmall anpassad för din verksamhet
–  Publiceringsverktyg / CMS så du enkelt själv kan uppdatera din hemsida 
–  Webbhotell
–  Microsoft 365 mail (1 konto)

Kostnad: 19.300 sek + moms  (Ordinarie pris 23.800 sek + moms)   
Kostnad webbhotell + Microsoft 365 mail: 509 SEK + moms / månad.  

 

Målet är att erbjuda lösningar enligt de behov som du har som ska starta eget företag eller är i en startup fas. Ta kontakt med oss så får du en konkret offert som stämmer med dina specifika önskemål. I offerten ser du också i detalj hur vi arbetar och vad som ingår. Vi redovisar alltid tydligt de kostnader du får och vi ger alltid fast pris.

Fyll namn och kontaktuppgifter i formuläret så hör vi av oss så snart vi kan! Eller ring 033-20 75 00!

HUR KAN NI HÅLLA ETT SÅ BRA PRIS PÅ LOGOTYP OCH HEMSIDA?

Vi får ofta frågan hur vi kan hålla så låg kostnad på vårt paket med logotyp + hemsida och svaret är nog helt enkelt:
1. Vi har haft detta erbjudande sedan 2008. På dessa år har vi formgett många hundra unika logotyper vilket gör att vi helt enkelt blivit mycket duktiga på det vi gör och därmed kan vi hålla bra priser.
2. Vi vet vad nyföretagare behöver. Under årens lopp har vi lärt oss förstå vad nyföretagare efterfrågar, behöver tidigt i sin satsning och därför kan erbjudandet möta behoven på ett smart sätt.
3. Vi har bredden och kompetensen. Vi är cirka 15 anställda och därmed är vi en reklambyrå / webbyrå att växa med samtidigt som det gör att vi kan ha en effektiv organisation.
4. Vi har alltid många projekt igång. Det gör att vi kan hålla nere våra kostnader genom effektiva flöden och med medarbetare som förstå din situation som nyföretagare.

Målet är att erbjuda lösningar enligt de behov som du har som ska starta eget företag eller är i en uppstartsfas. Tag kontakt med oss så får du en konkret offert som stämmer med dina specifika önskemål. I offerten ser du också i detalj hur vi arbetar och vad som ingår. Vi redovisar alltid tydligt de kostnader du får och vi ger alltid fast pris. Om du inte är i behov av ett helt paket kan vi även hjälpa dig med olika beståndsdelar som logotyp, visitkort eller hemsida. Fyll i ditt nummer uppe ovan så hör vi av oss så snart vi kan eller ring 033-20 75 00!

LOGOTYP

En stark logotyp är basen för ditt företags identitet.
Därför bör den vara genomtänkt.

LOGOTYP FÖR DIG +

Läs vår guide om logotyper:
LOGOTYPGUIDEN +

VISITKORT

Med hjälp av visitkort, foldrar & andra trycksaker
kan du nå ut på ett effektivt sätt.

TRYCKSAKER FÖR DIG +

HEMSIDA

Din hemsida behöver vara planerad, vi hjälper dig
från ax till limpa med bästa resultat.

SKAFFA HEMSIDA +

Ladda ner vår guide om hemsidor:
HEMSIDEGUIDEN +