Här används cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Argonovas webb. Läs mer om Cookies & Integritet.

Webbdesign & webbstrategi, Webbyrå i Borås – kunder i hela landet

  • Logotypdesign med nöjd-kund-garanti

Logotyper med nöjda ägare
- Vill du bli lika nöjd som dessa företag?

"Jag har anlitat Argonova för att ta fram grafisk profil såsom logotype, hemsida, visitkort och brevmallar m.m. till mitt företag.

Hela framtagandet av logotypen har präglats av proffsigt bemötande, snabba svar och hela tiden fokus på att tillgodose kundens önskemål. Jag har höga krav och de har utan tvekan både tillgodosett och överträffat mina förväntningar vilket gör att jag därför varmt kan rekommendera Argonova."

Carl Magnusson, mPowerment Scandinavia AB

Vår garanti:

Du betalar och behåller din logotyp endast om du är nöjd. Vi har den åsikten att du endast ska behöva betala när du är helt nöjd. Detta fungerar för oss genom att kunden alltid ger en bra feedback på vilka detaljer, tankar och känslor som tilltalar med en viss logotyp och även motsatsen, det vill säga, vad som inte tilltalar. På så vis går det att komma fram till något som du blir riktigt nöjd med.

Om vi skulle hamna i den situationen att det verkar helt hopplöst att tillgodose kundens önskemål så får du självklart gå till någon annan istället och behöver då inte heller betala något. Du får dock inte lämna ifrån dig de idéer och förslag som vi har kommit med, eftersom det är vi som äger rättigheterna till dem.  

Skapande av logotyper - Så jobbar vi!

Hur skapas din logotyp? Efter beställning får du en kontaktperson som ansvarar för att information och kommunikation resulterar i en tillfredställande logotyp. Vi börjar med ett samtal för att bilda oss en uppfattning om ditt företag eller din produkt – ditt varumärke. Du får ett mejl, där du kan svara på ett antal frågor gällande din verksamhet, känsla som ska förmedlas, målgrupp m.m.

Sedan utarbetar vi förslag och beskriver tankegångarna bakom det. Du funderar på förslaget och återkommer med feedback eller ett godkännande. Arbetet blir en process där du jobbar ihop med vår designer för att skapa er logotyp.

 

 

Nyfiken? Eller har du frågor på vårt erbjudande?

Ring oss på 033 - 20 75 00. Eller fyll i och sänd formuläret så kontaktar vi dig!

Integritetspolicy

Kampanjmaterial & Mässexponering

Mässmaterial hjälper er synas och visa upp ert företag. Vi hjälper till med idéer, formgivning och framtagning av material.
Affischer, vepor och mässmaterial