Här används cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Argonovas webb. Läs mer om Cookies & Integritet.

Webbdesign & webbstrategi, Webbyrå i Borås – kunder i hela landet

  • Publiceringsverktyg som gör det enkelt att uppdatera själv

Uppdatera själv!
Nya hemsidor bör ständigt förädlas!

Hemsidor, såväl nya som gamla, tjänar på att du uppdaterar innehållet ofta. Både människor och sökmotorer är extra intresserade av hemsidor med färskt innehåll så håll din hemsida färsk!

Är det svårt att uppdatera sin hemsida?

Kan du Word? Då klarar du även att arbeta med våra publiceringsverktyg. Vi gör det enkelt att både arbeta i och uppdatera en webbplats som vi utvecklat. Systemet är skapat med målsättningen att användare utan avancerade förkunskaper skall kunna administrera och sköta en hel webbplats utan inblandning från experter eller konsulter.

Vi lämnar dig inte i sticket när din hemsida är driftsatt utan hjälper dig i den pågående processen med webbutveckling och uppdatering. Utbildning och support ingår alltid i det åtagande vi har gentemot er som kund.

Grunden till den enkla användningen av publiceringsverktyget är dess användarvänliga editeringsmöjligheter. Du publicerar och skapar sidor med sammanhängande struktur och utseende. Det betyder att sidor och menyer som skapas med publiceringsverktyget automatiskt anpassas till utseendet på din webbplats eller ditt intranät.

 

 

Nyfiken? Eller har du frågor på vårt erbjudande?

Ring oss på 033 - 20 75 00. Eller fyll i och sänd formuläret så kontaktar vi dig!

Integritetspolicy