Här används cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Argonovas webb. Läs mer om Cookies & Integritet.

Webbdesign & webbstrategi, Webbyrå i Borås – kunder i hela landet

  • Publiceringsverktyg med användarvänliga funktioner

Publiceringsverktyg / CMS med användarvänliga funktioner stöder din webbpublicering!

Vårt publiceringssystem gör det enkelt att både arbeta i och uppdatera din webbplats. Systemet är skapat med målsättningen att användare utan avancerade förkunskaper skall kunna administrera och sköta en hel webbplats utan inblandning från experter eller konsulter. Utbildning och support ingår alltid i det åtagande vi har gentemot er som kund.

Vi skiljer oss från andra publiceringssystem!

Många som jobbar med webbpublicering upplever att de drunknar i funktioner och inställningsmöjligheter i de system som finns på marknaden, tex Joomla och Wordpress. (Om du redan jobbar med någon av dessa publiceringssystem, tex Joomla eller Wordpress hjälper vi dig gärna med vidareutveckling av ert webbsystem!)

Hos oss aktiverar vi bara de moduler och funktioner som du behöver för ditt arbete. Grunden till den enkla användningen av publiceringsverktyget är dess användarvänliga editeringsmöjligheter. Du publicerar och skapar sidor med sammanhängande struktur och utseende. Det betyder att sidor och menyer som skapas med publiceringsverktyget automatiskt anpassas till utseendet på din webbplats eller ditt intranät. Inbyggt finns också bra funktioner för bildhantering inklusive enklare bildbehandling. Allt för att förenkla din webbpublicering!

Vårt system anpassas enkelt efter olika verksamheters behov. Allt baseras på fria programvaror med öppen källkod. Vårt primära område är systemutveckling inom teknikerna PHP, MySQL. Detta håller nere våra kostnader och gör att ni slipper höga licensavgifter.

Våra publiceringsverktyg är också sökmotorvänliga. Det betyder att det finns en bra grund för att kunna synas väl i sökmotorer som Google.

 

Nyfiken? Eller har du frågor på vårt erbjudande?

Ring oss på 033 - 20 75 00. Eller fyll i och sänd formuläret så kontaktar vi dig!

Integritetspolicy