En framgångssaga från internet till byggbranschen

Status

active

Summering

Miramix utför asbetssanering, rivning, bilning och betonghåltagning i Stockholm. Från start då Argonova tog fram logotyp och webbplats har vi varit en strategisk partner för Miramix marknadsföring. Resultatet talar sitt tydliga språk. I dag får de in 90 % av alla jobb via webbplatsen.

Kundens behov

Miramix startpunkt var att ta fram en logotyp och ett grafikt tilltalande paket som presenterar företaget utåt. Men det räcker förstås inte att finnas - man måste också synas. Utmaningen var att marknadsföra sig effektivt på alla fronter, från bildekaler till sökord för att nå en konkurrensutsatt marknad. Ett långt och fruktsamt samarbete fick sin början.

Lösning

Argonova arbetade med att ta fram en effektiv grafisk strategi som innefattade logotypdesign, grafisk profil, bildekaler och profilmanual. Webbplatsen skulle bli den huvudsakliga kanalen för att nå nya kunder. De många års erfarenhet som Argonova har inom SEO och internetmarknadsföring började med tiden ge riktigt bra resultat.

Vad säger kunden?

Andrei berättar

"Vi får cirka 90% av våra nya kunder via hemsidan.  2012 hade vi 3 anställda och omsättning på 2,5 milj sek. 2014 hade vi 14 anställda och omsättning på 8,4 milj sek. 2018 redovisade vi en omsättning på 13 milj sek.

Miramix har anlitat Argonova för framtagning av grafisk profil, hemsida och webbstrategi. Vi upplever Argonova som en lyhörd och flexibel samarbetspartner med stor kunskap i en bransch med mycket snabb utveckling. Vi är väldigt nöjda med resultatet."

Resultat

90 % av sina nya kunder får Miramix genom hemsidan som nu har både nyhetsmodul och referensbibliotek. Då utvecklingen gått bra de senaste åren så har Argonova också fått uppdraget att starta deras marknadsföring av takarbeten på takfix.se. Som kund finns Miramix i topp-10 på Google med mer än 100 sökord. Det är vi på Argonova mycket stolta över.

Miramix, Takfix och Sedumtakspecialisten är ett bra exempel på vad en långvarig satsning som samarbetspartner med Argonova kan betyda för affärerna.