Klasspengar – En sajt som blev win-win för alla parter

Summering

Företaget Smaklökens Kryddor behövde ett sätt att nå skolor, skolungdomar och deras föräldrar med en bra möjlighet att tjäna extra pengar genom försäljning av kryddor. Argonova anlitades för att genomföra webbprojektet.

Kundens behov

Smaklökens Kryddor – ett familjeföretag som idag ägs och drivs av Jonas Holt. Sedan 15 år tillbaka har de importerat, producerat och sålt kryddor till detaljhandel och restauranger i Sverige, Norge och Danmark. De behövde en effektiv kanal för att nå skolklasser som vill tjäna extra pengar på försäljning av kryddor. Webben blev såklart det självklara valet för att uppnå målet.

Lösning

Webbplatsen som skulle tas fram behövde vara enkel att förstå, professionell och förtroendeingivande, både i sin estetik och funktion. Givetvis behövdes responsiv design, eftersom många av de potentiella kunderna idag använder sina smartphones. ”Mobile first” är ett uttryck som blir allt vanligare i webbranschen.

Resultat

Både kunden och vi på Argonova är mycket stolta över resulatet. Sajten är responsiv, sökmotoroptimerad, snabbladdande m.m. m.m. Kryddad med extra allt helt enkelt.