Mjöbäcksvillan – Hantverkare med fingertoppskänsla vill endast ha det bästa

Status

active

Summering

Mjöbäcksvillan har ett långt samarbete med Teamwork, som är systerbolag till Argonova. Den digitala upplevelsen och trycksakerna måste hålla samma höga nivå som hantverket i husbyggandet.

Kundens behov

Mjöbäcksvillans behov har varit att ha en tydlig närvaro i medvetandet hos de som går i hustankar. Detta uppnås förstås genom att ha ett förstklassigt material, både digitalt som tryckt. Men även i hur man hanterar företagets kärnvärden på ett konkret sätt i det man kommunicerar utåt.

Lösning

Mjöbäcksvillan har anlitat oss för framtagning av kataloger, 3D-visualisering av framtida hus, webbplats m.m. 3D-visualisering är ett område som är spännande och föränderligt. Hur man kan visa fotorealistiska miljöer som ännu inte existerar i verkligheten. En nödvändighet när man är på denna nivå i bryggbranschen. I ett nära samarbete där den personliga kontakten mellan klient och leverantör är A och O har vi tillsammans åstadkommit något vi är mycket stolta över, och som genererar affärer.  

Resultat

Resultatet av samarbetet kan beskådas på Mjöbäcksvillans webbplats, för dig som ska bygga hus eller söker en ledig tomt till salu. Vi har stått för högklassiga 3D-bilder, katalogproduktion av första klass samt en tydlig och inbjudande webbplats. Vi ser med spänning fram emot framtida utmaningar, framförallt på webbfronten – den självklara platsen för företag i framkant.