Norrköping skateshop - E-handel med med fokus på UX och synlighet på Google

Status

active

Summering

Norrköpings Skateshop driver en e-handelssajt och har en fysisk butik i Stockholm samt Norrköping. Företaget har samarbetat med Argonova under många år. När det var dags att göra en satsning för webbutiken fick Argonova äran att bygga den nya lösningen.

Kundens behov

För att nå framgång inom e-handel är användarupplevelsen en viktig del. Norrköpings Skateshop har ett stort utbud och det är viktigt att produkterna presenteras på ett snyggt och lättöverskådligt sätt för att användaren lätt ska hitta det den söker. För Norrköpings Skateshop har det också varit viktigt att på ett snabbt och enkelt sätt kunna administrera produkterna.

Lösning

Norrköping Skateshop anlitade oss för att utveckla en modernare e-handel med bättre användargränssnitt. Med en klar bild över målsättningen kunde vi i samarbete med kunden tydliggöra vilka delar som behövde prioriteras visuellt för att styra besökaren i rätt riktning och göra upplevelsen så smidig och enkel som möjligt. Vi hjälper även företaget kontinuerligt med digital marknadsföring och sökmotoroptimering för bättre synlighet och för att nå ut till fler kunder vilket har lett till en kraftigt förbättrad position i sökresultatet på Google och en ökad orderingång.