Snygg ehandel till förmånligt pris

Status

active

Summering

Denzels e-handelsmall anpassades så att att utseendet och funktionerna stämde med varumärket. Färger, typografi m.m. anpassades så att sidan upplevs unik och tilltalande.

Kundens behov

Nystartade företag kämpar med begränsade resurser. Det betyder inte att man måste dra i handbromsen. Vill man vinna behöver man våga satsa. Man vill helt enkelt snabbt komma igång med att sälja sin produkt. Detta var önskemålet med sajten Denzel. De hade en vacker produkt som behövde en vacker butik som behövde nås av människor, även utanför Sveriges gränser.

Lösning

E-handel kan komma i många klädnader. För Denzel, en ehandlare för natobandsklockor, valdes en av våra mall-sajter. Mallar öppnar upp för företag att starta ehandel till ett billigt pris. Mallar är skapade efter vanliga standarder inom internethandel. På så vis behöver man inte uppfinna hjulet igen. Mallar är ett fullgott alternativ för många som inte behöver skräddarsy sin ehandel eller lägga in speciellösningar. Man vill helt enkelt snabbt komma igång med att sälja sin produkt. Detta var önskemålet med sajten Denzel.

Uppföljning

Sedan start har Denzel fortsatt att anlita Argonova för internetmarknadsföring. Varje satsning har gett goda resultat, vilket gjort att sajten kunnat fortsätta att generera pengar till ägarna och ge nöjda kunder (med fina klockor) år efter år.

Resultat

Att Denzel fortsätter anlita Argonova är ett gott bevis för att samarbetet är framgångsrikt. En lyckad idé behöver en lyckad webblösning. Ett besök på Denzels facebooksida ger ytterligare bevis på nöjda kunder som använt Denzels ehandel, även utanför vårt lands gränser.