Turbinen – Ett stolt café i hjärtat av Tidaholm kläs i ny skrud

Summering

Turbinen som ligger i hjärtat av Tidaholm, vid Tidan i anrika byggnader, rustades upp och skulle nyöppnas. Argonova fick förtroendet att ta fram logotyp, trycksaker och webbplats för denna pärla.

Kundens behov

Nylanseringen av bageriet & cafét krävde att varumärket och den digitala närvaron vårdades lika väl som bageriets kardemummabullar.

Lösning

Lösningen var att tillsammans med kunden hitta en form och en känsla på logotypen som skulle kännas exakt rätt. Ibland träffar man helt rätt direkt, men ibland behöver man gå några vändor. Det är helt naturligt då en logotyp ska återspegla företagets höga ambitioner och hänga med i många år. Dessutom behövde de en digital plattform som presenterar deras verksamhet, utöver vad de sociala plattformarna kunde erbjuda.

Resultat

Kunden är mycket nöjd med jobbet. Vår designer åkte till Turbinen för premiären och kände att de verkligen förvaltat Argonovas produktion med känsla. Skyltar, förpackningar, etiketter och menyer ger helt rätt känsla. Besök gärna deras webbplats som vi producerat – eller varför inte caféet om du har vägarna förbi. Kika in på Turbinens Instagramkonto så är det svårt att låta bli.