Samarbetspartners för
Argonova webbyrå / reklambyrå

Ibland behöver vi förstärka vår kompetens som webbyrå/reklambyrå och då kommer det väl till pass att ha goda samarbetspartners.

Det kan också handla om att vi delar med oss av vårt kunnande inom grafisk design, marknadsföring och webbutveckling för att ge upplysning och utbildning, som till exmepel i samband med Nyföretagarcentrum i Sjuhärad.

Dessa företag samarbetar vi med idag:

 

Dibs

Vårt samarbete med DIBS gäller våra e-handelslösningar. Med DIBS Internet kan du enkelt ta betalt av dina kunder utan att behöva sätta dig in i komplicerad teknik och säkerhetsbestämmelser.
Läs om våra samarbetspartners för betallösningar

Ända sedan starten har DIBS uteslutande inriktat sig på kortbetalningar för e-handelsföretag. Varje gång de har utvecklat en ny produkt, har det tagit sin utgångspunkt i kundernas behov, en filosofi som gett dem fler än 1500 kunder i 15 länder. DIBS är idag en skandinavisk verksamhet med kontor i Göteborg, Trondheim och Köpenhamn.

Läs mer om DIBS


Payer

Payer - enkel och säker betalning

Payer är en komplett lösning för e-handel. Med Payers betalväxel kan ni enkelt och säkert ta betalt av era kunder. Payer erbjuder kort- och direktbank betalning samt fakturalösningar med eller utan factoring.
Läs om våra samarbetspartners för betallösningar

Med Payers betaltjänster får du en säker och beprövad betalplattform som dagligen hanterar tusentals köp.
Läs mer om Payer


Nets

Nets - totalleverantör av betalningar för e-handel

Nets är en totalleverantör av betalningar. De erbjuder effektiva och säkra betalningar för butiker, persontrafik, restauranger och på Internet. Läs om våra samarbetspartners för betallösningar

Betala när, var och hur du vill med Nets!
Läs mer om Nets


Samport

Samport - E-handelslösningar för nätförsäljning

Samport startade 2003 som en traditionell betalväxel. Idag har Samport över 3000 kunder som använder sina tjänster, inom både fysisk handel såväl som e-handel. För närvarande erbjuder över 10 inlösande banker i Norden Samport som PSP leverantör. Läs om våra samarbetspartners för betallösningar

En enkel och smidig lösning som kan integreras i din webbshop och utseendeanpassas till dina önskemål.
Läs mer om Samport


Binero

Binero - webhotel

Binero AB är ett företag med lång erfarenhet och en stor kunskap av webbhotell- och domännamnsbranschen. År 2009 och 2010 utsågs företaget till Sveriges bästa webbhotell av branschtidningen Internetworld, som även rekommenderade Binero tre av fyra föregående år.


Läs mer om Binero 
Läs mer om Webbhotell


Tida Reklam

Tida Reklam - reklam och tryckeri

Tida Reklam är reklambyrå och tryckeri i ett och samma företag. Företagets idé är att hjälpa sina kunder med allt de behöver inom den grafiska branschen.

Grafisk totalleverantör med tjänster för alla typer av trycksaker: allt inför mässan, skyltar, vepor, banderoller, bil och fönsterdekor, dekaler, försäljning av profil-, sport- och arbetskläder, tryck på kläder, giveaways, webblösningar och professionell originalservice.

Läs mer om Tida Reklam


André med Vänner

André med Vänner

André med Vänner är en uppkopplad byrå i Varberg som älskar att skapa snygga och affärsnyttiga lösningar för sina kunder inom webb, reklam och strategi. Sedan starten 2003 har de alltid haft stort engagemang i att skapa framgång för sina kunder oavsett bransch och storlek.
 
André med Vänner kan leverera digitala lösningar som hemsida, webbutik och intränät men även marknadsföring till webb och tryckt media. Behöver du få råd på vad du kan förbättra erbjuder de olika typer av analyser. Kort sagt, de kan hjälpa nästan alla typer av kunder oavsett hur behovet ser ut.

Läs mer om André med Vänner


Etcetera

Etcetera - repro, tryckeri, bokbinderi och logistik

Etcetera började som ett renodlat tryckeri men har utvecklats till att även erbjuda en fullservice prepress-avdelning, ett bokbinderi samt fullservice webbhotell.

Läs mer om Etcetera


BNI

BNI - Sveriges största affärsnätverk

Dr Ivan R. Misner, som grundade BNI (Business Network International), samlade några goda vänner som representerade olika branscher till regelbundna frukostmöten. De följde en enkel agenda i syfte att lära känna varandra tillräckligt väl för att effektivt kunna förmedla affärsmöjligheter. Idag är BNI världens största organisation för affärer genom personliga rekommendationer.

Läs mer om BNI


Klarna

Klarna - betallösningar för Internethandel

Klarna grundades 2005 för att skapa en tryggare, enklare och roligare handel på nätet. Idén är att låta konsumenten få varan först och betala sen, samtidigt som vi tar kredit- och bedrägeririsken åt våra anslutna e-butiker. Läs om våra samarbetspartners för betallösningar

Läs mer om Klarna


Specter

Specter - Webbaserat affärssystem

Specter Business Management är ett webbaserat affärssystem med fokus på affärerna, med unika smarta funktioner för mindre och medelstora företag. Allt för att göra arbetet så enkelt och effektivt som möjligt.

Läs mer om Specter


PayEx

Payex - betallösningar

PayEx är Nordens främsta experter på betalningar med drygt sexhundra medarbetare som är drivna, nyfikna och nytänkande. Sedan starten 1972 har PayEx utvecklat en gedigen kompetens inom områden som betalningslösningar för internet-, mobil- och fysisk handel, rating/billing, faktura- och reskontrahantering, inkasso samt kredithantering.

Läs mer om PayEx


Visma

Visma Spcs ekonomiprogram och ekonomisystem hjälper tiotusentals företag i Sverige att få en enklare vardag. Bland annat genom att erbjuda prisvärda och användarvänliga bokföringsprogram, faktureringsprogram och löneprogram.

Läs mer om VismaFortnox

Fortnox - internetbaserade program

Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för företag, föreningar samt redovisnings- och revisionsbyråer. Affärsidén är att erbjuda ett brett sortiment av internetbaserade program som är enkla att lära sig och att använda, men som ändå är kraftfulla och funktionsrika för att möta de flesta behov och önskemål.

Läs mer om FortnoxStorasyster

Storasyster - reklambyrå
Storasyster är en mindre reklambyrå som hjälper till när vi har hög belastning.

Läs mer om Storasyster