Kostnadsfri SEO-analys!

Få en rapport i PDF-format på din sajts förbättringspotential.

 

Sökmotoroptimering - Vi hjälper dig att hamna i topp på Google!


Sökmotoroptimering innebär att en webbsida optimeras så att den visas så högt upp som möjligt bland sökresultaten i en sökmotor. Ytterligare SEO (Search engine optimization) kan göras för vissa viktiga ord.

Idag föregås mer än 80% av alla köpbeslut av en sökning på Google. Argonova Systems rekommenderar alltid sökmotoroptimering som en naturlig del i företagets webbstrategi med målet att stärka varumärket, nå ut till nya kunder och få en ökad försäljning via webbplatsen.

Sökmotoroptimering – Hur går det till?

Att komma överst i sökmotorerna är ofta mycket svårt, dessutom ändrar sökmotorerna kontinuerligt villkoren för hur man värderar olika hemsidor och vilken placering de får, vilket gör sökmotoroptimeringen ännu mer utmanande. Om någon lovar att du skall komma på första plats är det dags att dra öronen åt sig - det är i stort sett omöjligt att garantera något sådant. Men det går att åstadkomma dramatiska förbättringar av placeringen i resultatlistan.

I grunden handlar det om att hjälpa Google se att din sajt är relevant för de specifika sökord som du vill synas på. Här handlar det om att ha ett fylligt och uppdaterat innehåll. Webbplats behöver fungera bra på mobila enheter med snabba svarstider och till det krävs bra inlänkar från andra webbplatser. Läs mer här och ladda ner vår SEO-Guide.

Välj rätt leverantör av sökordsoptimering

För de flesta verksamheter är sökmotoroptimering den mest kostnadseffektiva formen av sökordsmarknadsföring eftersom man slipper kostnader för varje enskild besökare som kommer till hemsidan från sökmotorn. Däremot bör man se upp för företag som genomför andra klassens sökmotoroptimeringar men tar förstklassigt betalt. Vissa typer av sökmotoroptimering är "svartlistade" av sökmotorerna. Se till att företaget du anlitar håller sig till de regler som sökmotorerna anger för sökmotoroptimering.

SEO – ett långsiktigt hantverk

Optimering för sökmotorer kan vara mycket tidsödande, det kan ta flera månader innan resultatet av optimeringen syns i sökmotorerna, så tålamod och kontinuerliga insatser krävs. Leder optimeringen till att man kommer bland resultaten på första sidan så är mycket vunnet. Vill man omedelbart synas bra kan ni istället använda er av annonsering via sponsrade länkar Google Ads. Genom att kombinera sökmotoroptimering med sponsrade länkar uppnår man maximal effekt i sin sökordsmarknadsföring.

Varför välja Argonova Systems för sökmotoroptimering?

Trygghet: Vi har jobbat med sökordsoptimering sedan 2003, vi följer de regler som sökmotorerna har satt upp.
Hela webbplatsen: Vi jobbar för att hela er hemsida ska synas bättre i sökmotorerna. Dessutom identifierar vi relevanta sökord och sätter upp mätbara mål för dessa.
Resultat:
Du får ett bra resultat, vilket ju är hela meningen med optimeringen!
Uppföljning: Vi ger rådgivning, gör löpande justeringar och ger rapporter som tydligt visar resultaten för era sökord.
Resultatbaserad fakturering: Vår fakturering är kopplad till de placeringar ni får på Google!
Argonova Systems - Inte bara SEO-specialister: Många gånger hjälper vi också våra kunder med webbproduktion, innehåll, sociala medier och sponsrade länkar. Vi erbjuder en helhetslösning för er webbnärvaro.

Sökmotoroptimering lönar sig!

Cirka 80% av alla köp föregås idag av sökningar på Google, att finnas med högt på resultatlistorna ökar möjligheten till ökad försäljning. Ta en kontakt så går vi igenom er hemsida och tar fram ett förslag som lyfter den på Google.