Google Ads - Annonsering på Google med sponsrade länkar, Adwords!

Annonsering på sökmotorer med sponsrade länkar är ett effektivt sätt att marknadsföra sig på eftersom många köp börjar med just en sökning på internet. Att synas med textannonser i samband med sökresultaten på Google har visat sig vara riktigt slagkraftigt.

Argonova är certifierad Google Partner. Detta innebär att du kan känna dig trygg och säker på att vi har färdigheterna och kompetensen inom Google Ads för att kunna optimera dina kampanjer.

Klicka här för att verifiera att Argonova är Google Partner.

Marknadsföring med Google Ads (fd Adwords)

I en tuff bransch med hård konkurrens är det en stor fördel att synas tillsammans med en handfull konkurrenter istället för att vara en i mängden i en lång lista av sökresultat. Vi har hjälpt våra kunder med marknadsföring på Google sedan 2004!

Varje dag görs miljontals sökningar på Google. Var tredje klick bland sökresultatet görs på en sponsrad länk. Då du bara betalar när potentiella kunder klickar på din annons så är det ett kostnadseffektivt sätt att marknadsföra sig på. Exponeringen kostar inget, så länge du har ett aktivt konto med pengar kvar så syns du.

Förutom att sponsrade länkar är ett effektivt sätt att synas så når du också just de besökare som aktivt söker efter dina produkter. Möjligheten att nå din målgrupp är med andra ord väldigt stor.

Argonovas tjänster innebär att vi tillsammans med er identifierar de sökord och fraser som är relevanta för er målgrupp. Utifrån det hjälper vi er att utforma annonstexter och administrera era Google Ads (adwords) kampanjer så att ni syns bättre och effektivare.

Våra tjänster innefattar även möjligheten att få statistik över de besökare som klickar på era annonser. Genom att analysera målgrupp och användarbeteende ökar möjligheterna ytterligare för att skapa en effektiv kampanj.

Vi följer Googles policy för tredjepartsföretag

Vi har jobbat med Google Ads sedan 2004 och åtminstone sedan 2010 har vi varit extra angelägna vad gäller transparens så våra kunder tydligt ser hur kostnader fördelar sig i sin annonsering.
 
Vi följer också Googles uppdaterade policy för tredjepartspartners som gäller from november 2014 vilket bla garanterar dig tydlig redovisning av kostnader och möjlighet att få åtkomst till ditt Adwords-konto direkt på Google. Detta ger dig en trygghet att ta hjälp av oss när det gäller din internetannonsering. 

Våra tjänster inom internetmarknadsföring

Givetvis kan vi också hjälper er med marknadsföring via Sociala Medier, tex annonsering på Facebook! Sökmotoroptimering i kombination med sponsrade länkar maximerar effekten av marknadsföringskampanjen. Kontakta oss ni vill veta mer om hur vi kan hjälpa er med internetmarknadsföring.