Starta E-handel - Enkelt, Flexibelt och Lönsamt

Argonova Systems erbjuder säljande e-handel för dig som startar och vill fortsätta växa. Vi ger dig en grafiskt tilltalande, sökmotorvänlig e-handel med kraftfull funktionalitet och lättanvänd administration. Hos oss är det enkelt att få till anpassningar som just du behöver för att nå din målgrupp.

Vårt Erbjudande:

Kom igång med mobil e-handel från 17.900 sek + moms och driftskostnad 149 sek + moms / månad. 

I vårt grundsystem ingår traditionella e-handelsfunktioner i standardutförande t.ex. produktvisning, kundkorg, kassa samt egen administration så att ni enkelt kan uppdatera innehållet på er webbplats. I priset ingår också betallösning med kortbetalning.

Givetvis ingår också designanpassningar så e-handelslösningen är tilltalande för din målgrupp. Med utgångspunkt från er logotyp anpassar vi färgschema, grafiska element, typsnitt och ger förslag på bra bildmaterial. Självklart är designen responsiv så den funkar på smartphones och mobila enheter.

De lösningar vi skapar kan vidareutvecklas med ytterligare funktioner. Vi levererar E-handelslösningar att växa i!

starta e-handel

Starta E-handel - 10 starka skäl att välja Argonova Systems som leverantör

Vilken av nedan punkter är det som är viktigast för dig i valet av leverantör? Eller är det vår bredd som gör oss lämpad att hjälpa dig när du ska starta e-handel?

  1. Säljande design för din målgrupp. Vår e-handelsmotor är flexibel och enkel att anpassa efter dina designbehov. Vi ger dig vägledning så det vi formger följer Best Practise så du lyckas med din satsning!
  2. Användarvänligt och enkelt att använda. Hos oss står användarvänlighet i fokus, både för slutkund med bra kassalösningar och för dig som ska administrera e-handeln.
  3. Skalbart med moduler & plugin. Med många färdiga moduler är det enkelt och kostnadseffektivt att utveckla e-handeln beroende på de framtida efterfrågan du får från din målgrupp.
  4. Skräddarsydda funktioner som möter dina behov. En av våra starkaste sidor som systemutvecklare är förmågan att kostnadseffektivt kunna ta fram anpassningar som just du behöver i din e-handel.
  5. Färdiga integrationer för betalningar, ekonomi och frakt. Med över 10 färdiga lösningar för allt från betaltjänster till koppling mot ekonomisystem och fraktlösningar är inte steget så stort när ordervolymen ökar i din e-handel.
  6. Låga driftskostnader utan dyra hyrkostnader. Vi jobbar med open source, du får en kostnad när vi utför arbete, men vi har inga licenskostnader eller hyrkostnader.
  7. Stabil drift med SSL och snabba svarstider. Sedan 2017 lägger vi alla e-handelslösningar på mer kraftfulla servrar med högre säkerhet och snabbare svarstider, det bidrar till stabilare drift och ökad kundnöjdhet.
  8. Erfaren på e-handelslösningar i 15 år. Vi har jobbat med systemutveckling sedan 2001 och e-handel sedan 2004, det gör oss till erfaren aktör på marknaden som också kan vägleda dig och hjälpa dig lyckas i din satsning.
  9. Bra stöd för marknadsföring på nätet. Vi har också jobbat med webbstrategi såsom Sökmotoroptimering och Google Ads (Adwords) sedan 2003. Behöver du hjälp med Sociala medier klarar vi givetvis det också!
  10. Kunden framför allt! Nöjda kunder som lyckas med sina satsningar är livsavgörande för oss. Därför har du alltid både en dedikerad kundansvarig och egen projektledare som finns till för dig.

 

Skräddarsydd e-handel

Skräddarsydda lösningar för e-handel!

Vi bygger också mer kvalificerade skräddarsydda e-handelslösningar, tex med helt egen webbdesign och anpassad funktionalitet. Detta gör att vi kan skapa flexibla lösningar även för större verksamheter.  Vi levererar E-handelslösningar att växa i!

Vi bygger webbsystem och e-handelslösningar som säljer!

Det är ganska många delar som måste falla på plats för att lyckas på på nätet. Läs också om våra tjänster inom Webbstrategi och Sökmotoroptimering. Du kan även ladda ner våra råd för framgångsrik e-handel,  lyckad e-handel handlar ju inte bara om en tekniska lösning.