SKA DU STARTA EGET med e-handel?

Ett bra val för dig som har ett nystartat företag och vill nå ut med försäljningen av dina produkter är en e-handel. Vi skapar en webbutik som både har en användarvänlig design så att den är lätt att använda för kunderna samt är lätt att sköta för dig som företagare. Vi skapar dessutom en webbutik som är unik utifrån de behov som ditt företag har för att lyckas med att nå dina kunder.

Webbutik anpassad efter ditt företag

Vi har fokus på att göra så att du får en e-handelslösning anpassad efter ditt företag. I våra webbutiker ingår alltid sådant som visning av produkterna, kundkorg och kassautcheckning med betalning med kort. Du kan också på ett smidigt vis själv sköta innehållet i webbutiken.

Vi skapar en e-handel som passar ditt företag utifrån vilken kundgruppen är samt vilken grafisk design och färgsättning som stämmer med företaget med allt från förslag på bilder till stilen på den skrivna texten, på fonten. Webbutiken fungerar även lika bra i dator som i en mobiltelefon eller läsplatta.

Om ditt nystartade företag sedan med tiden skulle växa kan vi anpassa webbutiken efter behoven och fylla på med fler lösningar och funktioner.

Kom igång med mobil e-handel från 23.900 sek + moms.
Kostnad webbhotell + Microsoft 365 mail: 299 SEK + moms / månad.  

E-handel för både små och stora företag

För dig som har en verksamhet som kräver en större e-handel kan vi även ta fram en webbutik som är skapad helt efter ditt företags behov med allt från designen till funktionerna. För att lyckas med sin hemsida och webbutik finns det mycket att tänka på. Vi erbjuder många tjänster inom både webbsidor och marknadsföring. Är du i behov av en webbutik eller vill du veta mer om våra tjänster? Kontakta oss gärna eller fyll i ditt telefonnummer ovanför så hör vi av oss så fort vi kan.