Starta eget - Trycksaker & Visitkort

Att ha bra produkter och tjänster är viktigt, men sedan är det även viktigt att nå ut med sitt företag och tjänsterna för att lyckas på marknaden. Argonovas trycksaker hjälper till att sprida varumärket i många kanaler.

Vi arbetar med en rad olika typer av marknadsföring sedan många år tillbaka. En viktig del för att nå ut med sitt företags budskap och tjänsterna är alltså att marknadsföra sig genom trycksaker av olika slag. Vi hjälper ditt företag med allt från broschyrer och kataloger, annonser, affischer och vepor till visitkort, etiketter och förpackningar samt profilprodukter till mässor.

Trycksaker & Visitkort i alla storlekar

För att informera om tjänsterna och visa upp dem i längre text med många bilder är en broschyr ett bra alternativ. En broschyr är smidig att ha med sig på exempelvis mässor eller möten med kunder. En tryckt annons är istället ett bra val för att nå fram till sådana målgrupper som ofta inte använder sig av internet i en stor utsträckning utan istället läser tidningar och magasin.

Affischer och vepor är även det bra för att snabbt få ut sitt budskap exempelvis i samband med en mässa. Visitkort är däremot något som i första hand används för att ge ut sin kontaktinfo, men även visitkortet måste stämma överens med företagets övriga visuella identitet och göra ett intryck på mottagaren.

Trycksaker efter företagets behov

Oavsett om det handlar om en trycksak som är tänkt att snabbt få ut information om företaget eller om en trycksak som är tänkt att ha mer läsvärde är det något som både säljer företagets produkter och hjälper till att bygga varumärket. Att den tryckta produkten stämmer med företaget är därför viktigt. Vi på Argonova hjälper ditt företag att välja och ta fram rätt trycksak till rätt ändamål och syfte. Det är inte bara trycksaker som krävs för att nå ut på ett effektivt sätt. Nedan kan du läsa om fler faktorer som spelar in.