Ska du starta eget och behöver köpa Logotyp?

Vi har skapat skräddarsydda logotyper till nyföretagare sedan 2004 och vi hjälper dig gärna i din satsning tex med logotyp och marknadsföring. Hos oss köper du logotyp till fast pris.

Vad innebär unik logotypdesign till fast pris?

Vår erfarenhet och kompetens inom design och kommunikation gör att du som kund kan känna dig trygg i ditt köp av logotyp. Genom att arbeta med fast prissättning blir kostnaden ingen överraskning utan beställarna vet vad logotypen kommer kosta redan i förväg. Vi jobbar inte med mallar utan börjar på ett vitt papper med dina direktiv när vi ska designa din logotyp.

Vad betyder begreppet: Logotyp med Nöjd-kund-garanti?

Vi har alltid en personlig kontakt med våra beställare innan vi börjar arbetet att skapa logotyp. Det ger tillfälle att bolla idéer, tankar och ge feedback vilket nästan alltid resulterar i en tillfredställande logotyp. Vi har hittills bara stött på någon enstaka kund som vi inte lyckats göra helt nöjd. Därför vågar vi lämna nöjd-kund-garanti på våra logotyparbeten.

Hur funkar Nöjd-kund-garanti?

Garantin innebär att om vi inte lyckas tillgodose kundens önskemål får denne självklart gå till någon annan leverantör och behöver då inte heller betala något. Kunden får då givetvis inte lämna ifrån sig de idéer och förslag som vi har kommit med, eftersom det är vi som äger rättigheterna till dem.

Givetvis kan vi inte göra dig nöjd utan att höra vad du tycker, så din konkreta och konstruktiva feedback är avgörande för framgångsrika projekt. Vi har tillämpat nöjd kund garanti på logotypdesign sedan 2004 så vi vet att vårt koncept fungerar bra och verkligen ger nöjda kunder!

KAN NI FÄRDIGSTÄLLA EN LOGTYPIDÉ ELLER SKISS SOM VI HAR?

Jajamensan! Ganska så ofta så har man själv designat sin logotyp men behöver få till det sista så den blir professionell och vektorisera den i eps-format. Maila gärna över den skiss / designidé du har för din logo så kan vi ge pris på att färdigställa och vektorisera logotypen.

KAN NI LYFTA EN BEFINTLIG LOGGA MED EN FACELIFT?

Javisst, vi hjälper gärna företag med omdesign av en befintlig logotyp. En logga kan kännas förlegad eller fungerar inte längre. Med utgångspunkt från originalet förbättrar vi logotypen så den passar ditt företag även i framtiden. Ofta beror detta på att verksamheten har utvecklats vidare och man behöver en rebranding dvs säkerställa så de värden företaget nu står för finns representerade i logotypen.

VI HAR EN LOGGA MEN INTE I DIGITALT FORMAT, VAD GÖRA?

Vi hjälper er att digitalisera eller som det egentligen heter att vektorisera logotyp till eps-format. Ganska ofta får vi förfrågningar av företag som haft en logotyp i flera år men man har den inte vektoriserad och därför är den svår att använda i olika reklamsammanhang och i tryck. Vi hjälper er gärna att ta fram en version som går att använda i alla tänkbara sammanhang och storlekar. Ladda ner vår logotypguide och lär dig allt du behöver veta om logotyper. Nedan kan du även ladda ner våra andra guider.