Starta eget - Nå framgång i sociala medier

Att som nystartat företag finnas på sociala medier tex Facebook är något som kan ge stora resultat, men hur agerar man på sociala medier för att nå fram till sina kunder och få ett resultat som är gynnsamt för företaget? Vi har lösningarna.

Fördelar med sociala medier

Det finns ett flertal fördelar med att använda sig av sociala medier. Det är ett bra forum för att som nyföretagare hitta sina kunder, sälja produkter och bygga varumärket. Men för att lyckas med detta krävs att man gör rätt satsningar i rätt medier som passar företagets målsättningar. Vi hjälper dig med att ta fram en strategi för just ditt företag för att nå fram till kunderna.

För att lyckas få kunderna att agera krävs även att man tänker på att:

  • Se till att det innehåll som publiceras är bra.
  • Börja i en mindre skala för att sedan kunna utöka.
  • Publicera regelbundet, men även se till att pricka in rätt tillfällen när något särskilt av intresse för kunderna händer.
  • Utvärdera arbetet på de sociala medierna.

Din partner för allt inom sociala medier

Vi kan hjälpa dig med allt inom sociala medier. Efter en analys av ditt företag tar vi fram ett månadspaket med strategi och en plan och hjälper dig sedan att skapa innehållet till din Facebooksida, Instagramkonto eller något annat. Ett annat alternativ är att vi är din strategiska partner som tar fram planen, men att du själv sköter innehållet. 

Vi skapar även annonser och kampanjer anpassade efter dina målsättningar och kundgrupp. Vi kan även utbilda dig inom sociala medier och se till att du får grundläggande kunskaper för att kunna påbörja arbetet. Oavsett vilken nivå du lägga dig på ser vi till att du får en röd tråd i alla dina kanaler. För att du ska nå ut med ett genomgående tydligt budskap i sociala medier så väl som på din hemsida

Kontakta oss gärna

När det kommer till sociala medier finns det alltså mycket att tänka på och många val att göra.Vi kan fungera som support, bollplank eller en axel som du kan luta dig mot när du tar sociala medier med storm, kontakta oss så hjälper vi dig mot framgång.